Ingen allergier!

Denne side indeholder de mest populære indlæg og kommentarer fra vores brugere om emnet "NAZAVAL". Dette vil hjælpe dig med hurtigt at få svar på spørgsmålet, du kan også deltage i diskussionen.

Jeg læste direkte om det magiske middel Nazaval Plus. Interessant hjælper? Jeg plejede at købe åndedrætsprayen, jeg tror, ​​at en slags skur, fylder barnet med æteriske olier. Nå, mere om nazaval plus farmakologisk virkning Når det kombineres med slimhinden i næsehulen, danner mikrocellulose en gelignende belægning - et filter der beskytter kroppen mod indånding af mikropartikler, der indåndes med luft...

Vi gik til børnehaven om sommeren og alt var fint - vi blev næsten ikke syge. I september blev haven lukket for reparationer i en måned i løbet af denne tid, vi havde otitis. Efter ham blev immuniteten svækket og permanent ARVI begyndte (en af ​​de 3 dage i haven - 2 uger på hospitalet). En måned brugte de HRY 19, alt var fint, barnet blev hurtigt og gik godt ind i haven. Opholdt til at bruge syge den næste dag,...

15. december 2016 09:16

Nelzya handler konstant på dit immunsystem. Især efter sygdommen. Kategorisk! Pædagoger siger rigtigt

Vil nazavalen hjælpe med ikke at få ondt i halsen? Den yngre havde en ondt i halsen i en hel måned, for kun at komme ud. Nu senior med ondt i halsen. Sådan beskytter du din baby mod geninfektion, fordi immunsystemet stadig er svagt. De rådede Nazaval, læste om ham, det var skrevet, at det skaber en beskyttende barriere i næsehulen. Og ondt i halsen er i halsen. Om han vil hjælpe eller kan spise andre midler. Meget bange for, at den yngre igen...

16. februar 2018 14:53

Måske skal du isolere

hej! Interessant nok brugte nogen Nazaval plus under graviditeten, især i første trimester... Jeg arbejder i apotek, meget kontakt med patienter... instruktionerne siger at du kan... men jeg stoler ikke på noget med dette stof... fortæl mig... hvad kan du ellers bruge til beskyttelse, bortset fra oxolinka... tak

22. november 2016 10:12

Oxolinisk salve er absolut ubrugelig. Og dens fordele er ikke bevist. Nu bruger jeg Nazaval, alt er godt. Min næse er Aqualore før brug. Men jeg kan ikke rigtig lide det, det er i pulver, som en del af hvidløg, når du bruger tårer indpakket rundt om det? men der dannes en beskyttende film, som ikke tillader bakterier i kroppen. Også ENT ordineret Viferon (hvis jeg ikke tager fejl) er det også muligt og endda for babyer fra den første dag i livet. Må ikke blive syg!

8. marts 2015 05:11

Nazavalam Plus bruges) og mere for nylig) Jeg kunne virkelig godt lide stoffet (eller jeg har en fremragende selvhypnose;) Jeg anvendte fra november til februar (jeg har endnu ikke født). Jeg ønskede stoffet til forebyggelse af forkølelse og sikker. Apoteket rådede ham, jeg blev ikke skuffet. selvom hver organisme selvfølgelig har sin egen), men Nazaval Plus gav et godt indtryk på mig))

8. marts 2015 22:32

Nisse på hospitalet var næsten hver måned. Begyndte at bruge det, og ttt, gå til haven uden problemer. Og jeg bruger det også. Det er sandt, at masken i klinikken stadig bærer

Mommier, der blev ordineret eller rådgivet børnelæger Nazaval spray når man besøger børnehave og offentlige steder for forebyggelse? Gemt / hjulpet? Hvilken feedback?

21 februar 2014 10:31

Jeg pshikal hans - han irriterer hendes slimhinde - det er hvordan du skynder dig, efter en kort tid er der noget at blæse i din næse - vasker væk forsvaret

21. februar 2014 kl. 22:30

i et stykke tid og så vanedannende hurtigt

21. februar 2014 10:33

den anden dag sick.cause, hoste.battle dråber nazaval. bestå af pulver, hvem hjælper?

22. april 2014 13:28

bedre pinasol og flaringasept sådan og aquamaris, det hjalp mig meget !!

23. april 2014 13:36

Det hjælper ikke med at hente noget, og ikke fra forkølelse, så vidt jeg ved.

hvordan er det bedste at drikke? en ting? drik en morgen tablet og glem alt allergi for hele dagen? eller bedre bære en spray nazaval. Symptomer er sådan. Næselækage, ondt i halsen og øjne kløe

Beboere i metroen og bare dem, der forsøger at beskytte sig selv i denne skæve tid fra bakterier, hvad laver du, og er der dem, der tager NAZAVAL? Manualen siger, at alle kan.

10. november 2015 15:52

Jeg kører også på metroen til arbejde) brug Nazavalem. Men i sidste måned blev jeg lidt uvel, uden feber, bare en lille løbende næse, men jeg fortsætter med at pshykat. Det ser ud til at være godt, det danner en film der.

10. november 2015 15:50

Jeg bor i metroen på 12 timer)) men accepterede ikke og accepterer ikke)

10. november 2015 15:50

Take? Det er pshikalka i næsen. Ja, pshikayu søn.

Der er en sådan sprøjte, hvis nogen ikke ved Nazaval plus, jeg hørte mange gode ting, men jeg vil gerne lære mere! Del hvis nogen brugte, som jeg forstår det, efter at have blæst ud effekten længere? Og hvis jeg lægger barnet i børnehaven i lommen, og vil han pshikat sig selv? Generelt vil jeg være taknemmelig for dig for oplysningerne... men så var snoet træt efter 2-3 dages børnehave, og i syvende år skal jeg besøge vildsvinet...

7. december 2015 07:22

Jeg sprøjtede mit eget, det er som et pulver inde, sprøjtet ind. Først i sidste år sprang sønnen - han gik til haven og var ikke syg i 2 måneder. ophørte med at sgrypat-syg. i år efter at den første kold sprøjtede, stadig en uge senere sov jeg med en forkølelse. konkluderede, at der ikke er nogen særlig effekt, eller det er stadig lidt en gang om dagen. Det er nødvendigt at drys regelmæssigt.
hvis det kun er til profylakse, når du bor i huset, eller du går på besøg, og du ved, at der er nogen, der er syg. Jeg blev ikke smittet som dette, da de kom til min bedstemor, og hun var syg, sprøjtet i 30 minutter og derefter hver 3. time. fik ikke infektionen.
stadig min elsker ikke ham, tilsyneladende han enten plucks hans næse, eller ikke behageligt, lige yerat. Der er ingen andre sprayer.

7. december 2015 08:17

Som en forebyggende foranstaltning vil enhver saltvandsløsning gå, selvom det selv fremkalder salt og kogt vand. Her er selve kendsgerningen ved fugtning og lukning af mulig nasal villi vigtig. Men du skal skylle næsen mindst 1 gang i timen. Dette er dog ikke 100% beskyttelse mod vira, fordi de overføres gennem enhver slimhinde, for eksempel øjne, der kan gnides med snavsede hænder, som lige har holdt et legetøj fra en bacillus peddler. Det kan inficeres gennem munden, fx tage en andres skje.

Og den generelle atmosfære i gruppen er vigtig. Airing og gåture - en obligatorisk faktor i forebyggelse.

9. december 2015 12:56

Vi pshikayem. En immunolog rådgav os. Og så rystede hospitalet. For os blev drengen lagt med frisk kulde. Vi drak Kagotsel og pshikali Nazaval. Og bliv ikke syg! Vi er den ene! Vi har ikke klatret ud af snoet det sidste år, og her tilbragte vi næsten to dage i en omfavnelse med drengen og bragte den forbi! Noget utroligt. Her stænker jeg foran ham. Mens jeg ikke kan dømme, går vi kun med Fri. Men jeg håber virkelig på denne kombination med kagotselom. Hans pshikayu med ethvert besøg på de offentlige steder. Indtil de kom ud af klinikens snot, begyndte man at bruge. Ugh, Ugh, Ugh

Hej alle Nu anbefalede lægen nazaval plus, som beskyttelse mod bakterier og vira. Ingredienser: hvidløg og mynte. Jeg vil gerne høre rigtige anmeldelser.

19. december 2015 08:04

Vi brugte navnet på den store overfyldte crowd. Jeg vil ikke forpligte mig til at dømme effektiviteten, selv om vi aldrig har været syge - måske bare heldige. Nu bruger jeg oxalisk salve - det er billigere.

Nazaval koster omkring 400 rubler.

19. december 2015 08:03

Jeg købte effekten, jeg lagde ikke mærke til. Også oxolin er kun dyrere))

Nazaval spray nogen forsøgt?

1. august 2016 20:21

De bør bruges meget ofte i løbet af dagen. Bedre på natten Avamis eller overhørt. Hvis allergisk renitis

1. august 2016 20:29

Det hjælper med at forebygge allergi. Han helbreder ikke hvis rhinitis helvede er begyndt.

1. august 2016 20:19

Jeg har ofte savnet aquamaris type saltvandsløsningen.

Snart vil vi gå til haven og børnelæsen rådede mig til at give en lur til forebyggelse af forkølelse. Skriv anmeldelser, der brugte det. Hjælper?

1. september 2016 00:53

Nazaval? Hvad slags tull?) Hvorfor er han et barn? Dette lægemiddel er generelt allergi. Opretter en film i næsen, der forhindrer indtrængning af allergener gennem næseslimhinden. Jeg tror, ​​at børnelægen besluttede mod sine vira at tilbyde dig. Alle brugte intet, men det virker 3-4 timer maksimalt. Så skal du skylle din næse igen og pshikat.

1. september 2016 00:57

Meget cool værktøj. Sidste år nydt under epidemien. Kun nødvendigvis Nazaval plus. Og dens handling er sandt i 2-3 timer. Men et meget effektivt værktøj! Hun spurgte lægen, hvis hun kunne bruge den nu under graviditeten. Og jeg var meget glad, da jeg lærte det ja

1. september 2016 00:57

Vi pshikali. Jeg ved ikke, om det hjælper, for at være ærlig. Vi havde en forkølelse med ham, men det varer 4 timer, så skal vi pshikat igen. Men han er grim, barnet kan ikke lide. Og jeg også.

Nazaval plus. Hvem bruger som dig?

24. november 2016 11:29

Et godt stof, lægen selv rådede os til forebyggelsen, kun prisen er minus, lidt dyrt

24. november 2016 11:28

God morgen piger! I dag sendte jeg min søn til børnehaven, vi gik ikke der i 2 måneder, selvfølgelig ville jeg ikke have ført, men desværre... jeg skulle. Om morgenen fik jeg en anaferon, jeg sprøjtede en nazaval plus på min næse og sendte min mand til børnehaven... min mand kom og sagde et lille græd Som et resultat blev hele sprøjten skyllet ud med snoet.

26. december 2016 07:47

Jeg tror, ​​der er ingen grund til at bekymre sig, siden 15 minutter er gået

26. december 2016 06:36

I de slimhinde polyubas lykkedes at suge

26. december 2016 07:04

Nazaval plus. En mor anbefales stærkt, hvem bruger? Er der virkelig en fordel?

Nazaval plus. En mor anbefales stærkt, hvem bruger? Er der virkelig en fordel?

5. januar 2017 14:54

Der er en fordel. Jeg har en yngre datter på kemiske præparater. Dem, vi specielt sænket hendes immunitet. Og nogle gange at gå til offentlige steder. I næsen nazaval plus, på tøj olien indånder. Efter det offentlige sted vask af hænder, ansigt og i næse og hals af Miramistin! Og oxalinka med Viferon kan vi ikke, og faktisk fungerer disse salver ikke

5. januar 2017 14:57

Mand nyder og hans bror, men begge blev syg alligevel

Nu et par snot og sygdomme... Jeg er frygtelig bange for, at min datter ikke bliver syg! Jeg skylder regelmæssigt min næse med aqua maris, men jeg vil have mere pålidelig beskyttelse! Vi skal til klasser... og der er altid nogen med snot ((((Da jeg plejede at være, rådede pulmonologen til Nazaval + og jeg brugte det hele og blev aldrig syg selvom alle var syge. Jeg læste, at mange mennesker bruger... skrive rigtige minder om

Mamulechki, der forsøgte at kiddies nazaval? Hjælper det eller er det nemt?

6. december 2017 06:34

Min datters venner dripper! Meget ros! Før gå eller klinikken... Selvom det ikke er syg..

6. december 2017 07:24

Vi kan godt lide sprayen. Han skaber en beskyttende film i næsen

Efter min mening er det en pulver spray. Jeg læser, at det er meget mere effektivt end oxolinisk salve. Måske nogen forsøgte? fortæl mig det

Mommies, hvordan beskytter du dine børn mod forkølelse og influenza i hele epidemisæsonen? Bruger du nogen af ​​de ovennævnte retsmidler? Hvis ja, del din feedback. Hvis ikke, så fortæl mig, hvordan du beskytter børn mod forkølelse og influenza?

19. marts 2013 22:07

Jeg gnider også næsen med oxolin eller Viferon, eukalyptusolie eller "ånde" jeg drikker på mit tøj, luftfugteren virker hele vinteren uden at stoppe og meget ofte mine hænder

19. marts 2013 21:57

min ven råder mig til at smøre min næse på offentlige steder og til mig selv med oxolinisk salve

20. marts 2013 12:21

Jeg har indtryk af, at på grund af disse salver tværtimod stikker enhver smitte til os...

Har nogen forsøgt forebyggende formål? Hvordan er effekten?

19. februar 2014 13:47

Jeg er generelt imod forebyggelse, lad kroppen klare sår. I det år fodrede jeg barnet med viferon, arbidol osv. Og resultatet var syg hver anden uge. I år gav hun ikke noget og blev næsten ikke syg om vinteren))))

19. februar 2014 12:04

Nå, i forhold til sidste vinter, var vi selvfølgelig mindre syge. Men jeg er ikke sikker på, om forebyggelse hjalp eller simpelthen vokset ud. Vi pshikatsya foran haven, men ærligt, vi kan glemme.

19. februar 2014 15:39

Yulia, jeg plejede at sprøjte op foran børnehaven en gang (Lau rådede os efter behandling for profylakse, men hun er en god læge). Det er bedre end nogen antiviral salve og interferon.

Hvem prøvede børnene foran børnehaven at rense, bidrog det til at holde sig sunde for barnet?

25. august 2014 18:55

bronchomunal (drikkekurser) og irsk 19 hjalp os meget godt... da vi gik til børnehaven i 2 måneder var hun ikke syg

26. august 2014 13:01

Jeg hørte gode anmeldelser om ham. men vi er ikke sadikovsky endnu. når vi går, planlægger jeg at give

25. august 2014 19:28

vi drikker en bronchomunal med et kursus, måneden er afgået, xs som yderligere..

Jeg synes at købe, så at sige foran børnehaven for forebyggelse, som mener.

31. august 2014 15:52

brugt, men det er ikke nok for hele dagen i haven, i 6 timer, ja. Nu blev vi fortalt derinat pokapat.

31. august 2014 13:48

Jeg for forebyggelse af Irs 19 pshikayu) og mig selv, når sygdomsperioden, og nu baby.

15. september 2014 12:15

Vi også, IRS 19 pshikayem... Men vi bliver stadig syge, meget ofte ((((((((((((((((((((((((((((((((((

værd det er ikke billigt, der har forsøgt at skrive!

21. september 2014 11:01

Hvert 2 timer er det nødvendigt at pshikat det og efter hvert blæser det ud, hvis barnet går til børnehaven, vil ingen sprøjte der. Jeg kan ikke se punktet; i influenzeperioden smøre næsen med oxolinsalve.

21. september 2014 08:16

Jeg tror at prøve, hvis ikke et barn, så vil det helt sikkert være nyttigt for mig selv

Piger, vi har brug for feedback, der brugte disse stoffer til forebyggelse af viral forkølelse? Ville det være godt at bruge? Jeg vil købe og plaske foran børnehaven, at jeg ikke ville blive smittet! På forhånd tak for svarene

26. oktober 2014 21:20

IRS 19 er en type til forebyggelse af bakterielle infektioner. lokal immunitet reagerer på bakterier fra stoffet - det er som en MINI vaccination.

og nazaval er rent mekanisk - omsluttes næseskaviteten og forhindrer infektionen i at trænge ind

26. oktober 2014 21:22

Irs 19 sidste år blev ordineret i 2 uger til profylakse. Så snart denne periode gik, blev barnet syg. Nu drikker vi en bronchomunal kursus

26. oktober 2014 21:23

IRS 19 blev ordineret i lang tid - ingen effekt. Nazaval forsøgte ikke.

hjælper ikke med at blive syg?

Så mærkeligt. I går, på tv, talte de om denne spray, at det tilsyneladende hjælper med at beskytte mod influenzavirus og forkølelse. Og instruktionerne siger, at han er allergisk... hvem ved hvordan man virkelig?

25. november 2014 13:45

Instruktionerne også fra virus skrevet af os. Vi bruger den første dag, så jeg vil ikke sige noget om effekten))

25. november 2014 14:49

liggende med os - nonsens... hjælper os ikke....

Hej piger! Hvem bruger sådanne midler, sprøjter kiddierne. De siger det hjælper meget, når de besøger børn i haven.

14. maj 2015 09:12

Selv om ovenstående er groft skrevet, men jeg er enig i dette. Ja, min søn har tilpasset haven i et år, og jeg fodrede ham ikke med antivirale og immunmodulatorer, feroner, irser osv. Vi gik alligevel i en måned i en måned... indtil jeg slap af situationen fortalte børnelægen mig ikke genoprette, immunitet er ikke udviklet. Det overlevede bare ikke i år og lungebetændelse og bronkitis, obstruktion, rotovirus. Alt hvad mit barn kunne og ikke kunne have haft, havde hun allerede fra børnehaven. Hun insisterede på børnelægen og børnehavebarnet. Og så. I god tid, siger TTT, er det blevet mindre hyppigt, selvom pigerne nu har alle kyllingepok og influenza. Nå, hvad kan du gøre? De siger, at når de går til børnehave, bliver de ikke så syge, lad os håbe...

sundhed stærke kiddies.

14. maj 2015 10:19

Jeg har ikke hørt om det. Tanya, jeg læste om pigernes immunitet her, jeg har selv været hos Sadik i omkring et år. Første børnehave, derefter have. Pepebolela har alle forkølelser, og jeg har ikke immunitet, som mange mennesker skriver. Mere præcist blev han ikke bedre. Mor beskylder bare børnehaver. Min mand gik ikke til børnehaven og alt var okay. Så det forekommer mig, at det kun er efter vores skøn. Forældre giver eller giver ikke. Du lytter kun til din intuition! Bliv ikke syg sød.

14. maj 2015 05:13

Tanya. du huynyoynestraday Giv børn mulighed for at udvikle immunitet. når du sidder hjemme igen, skal du ikke skrælle, men allerede forberedte vil gå i skole. ikke bange for at savne haven.

Det er faktisk hele spørgsmålet. Meget interesseret, fordi det svage immunsystem ønsker at spille det sikkert. Nå eller fortæl mig noget godt middel.

25. juni 2015 13:03

Jeg chiming drikker for immunitet. Jeg vil drikke det hele

Lægen rådede til beskyttelse i næsen. Måske er der anmeldelser

31. august 2015 22:08

Jeg led under 4 måneder med allergisk rhinitis, da jeg læste noget om denne nazaval, gik til Laura, spurgte han, at jeg ikke kunne få brug for ham, så alt slim ville komme ud, og denne film ville kun holde op, så der ikke var nogen fremmedlegemer. Jeg købte det ikke, men jeg købte en aqualor, og jeg hjalp dig meget godt. Hvad er symptomerne?

1. september 2015 08:39

så for forebyggelse, hvis der ikke er sokker, så kan du sikkert)))))

31. august 2015 19:40

Hvad er det? hvad laver han?

Pas på
ved graviditet
i en speciel
kalender

Vores graviditetskalender afslører for dig funktionerne i alle graviditetsstadier - en usædvanlig vigtig, spændende og ny periode i dit liv.

Vi vil fortælle dig, hvad der vil ske med din fremtidige baby og dig i hver af de fyrre uger.

Det første år af et barns liv

Sektioner og tjenester

  • Kommuniker!
  • Budgetplanlægning
  • Baby budget
  • Graviditetstest
  • Kalenderposter
  • Spørgsmålskalenderen
  • Graviditetskalenderen
  • populær
  • læse
  • Alle tjenester
  • Valg af klinik
  • Vælge et barsels hospital
  • Børns køn
  • navne
  • reklame
  • Liste over ting på hospitalet
  • Fotoretsepty
  • Drug søgning
  • bibliotek
  • artikler
  • foretrukne

Kom med os til læger

© 2009-2018 Alle rettigheder forbeholdes.

Hvad er en nazaval spray? Du vil lære svaret på dette spørgsmål fra denne artikel. Derudover vil vi fortælle dig om sammensætningen af ​​et sådant lægemiddel, hvordan det påvirker kroppen og under hvilke afvigelser det anvendes.

Farmaceutisk værktøj "Nazaval" (kundeanmeldelser om dette lægemiddel vil blive diskuteret lidt længere) er en allergispray. Denne medicin har ingen systemiske virkninger. Efter sprøjtning sættes det på næseslimhinden og danner en gelignende og farveløs film, der beskytter kroppen mod forskellige allergener i en hel dag.

Patienter, der regelmæssigt bruger dette lægemiddel, efterlader meget forskellige anmeldelser om det. "Nazaval" indeholder ikke aktuelle stoffer. Det kan købes på næsten ethvert apotek.

Nasaval medicin til allergi (positiv feedback, denne medicin får fortjent) sælges kun som en spray, som udelukkende skal sprøjtes ind i næsepassagerne. Et hvidt fint pulver i en mængde på 500 mg (beregnet til ca. 200 doser) anbringes i en polyethylenflaske, som har en patenteret dispenser og en skruetættehætte.

En sådan medicin omfatter cellulose af vegetabilsk oprindelse i dets sammensætning, såvel som naturlig mynte duft.

Af den måde begyndte farmakologiske virksomheder ud over den sædvanlige spray at producere og forbedre form af stoffet "Nazaval Plus". Hvilke forbrugeranmeldelser forlader ham? Nazaval Plus indeholder desuden vilde hvidløgekstrakt. På grund af denne sammensætning kan den anvendes ved de første manifestationer af akutte åndedrætsinfektioner og forkølelser.

Lægemidlet "Nazaval" er et mikrodisperseret cellulosepulver, som placeres i en sprøjtepistol. Det er vigtigt for beskyttelsen af ​​næseslimhinden fra mulig kontakt med sådanne aeroallergener og forurenende stoffer, såsom:

  • plante pollen;
  • epidermale allergener af fugle og dyr;
  • husholdningsallergener og mere præcist husstøv og mider i det;
  • svampegeneraller;
  • kemikalier og andre mikropartikler, der kommer ind i næsehulen under luftindånding;
  • allergener af kakerlakker og andre insekter.

I modsætning til de fleste lægemidler er Nazaval godkendt til brug under graviditet. Dette skyldes primært, at det kun indeholder naturlige ingredienser, det indeholder ingen konserveringsmidler, stoffet går ikke ind i blodbanen og forårsager ingen skade på fostrets fosterudvikling. Derfor forlader gravide kun positiv feedback på en sådan spray.

"Nazaval" er godkendt til brug hos nyfødte såvel som ammende mødre.

Den gennemsnitlige størrelse af de mikroskopiske partikler af cellulose er ca. 118 mikrometer og varierer fra 5 til 500 mikrometer. Denne kendsgerning tillader, at de kun trænger ind i nasopharyngeale hulrum uden at nå bronchi, luftrør, alveoler og bronchioler. Det bør især bemærkes, at stoffet "Nazaval" anvendes aktivt under graviditeten.

Positiv feedback om dette lægemiddel udvikler sig ikke kun på grund af dets sikkerhed og naturlige sammensætning, men også på grund af det forhold, at det hurtigt og effektivt lindrer sådanne symptomer på allergisk rhinitis som nasal kløe, hævelse af slimhinden, nasal vejrtrækning og rigelig væske og gennemsigtighed udtømning, såvel som udstødning af nysen osv.

Dette stof virker som en naturlig barriere mod luftbårne allergener og giver pålidelig beskyttelse hele dagen.

At komme på slimhinden, Nazaval spray, anmeldelser, som vi overvejer i denne artikel, er forbundet med næse slim og danner en meget stærk gelignende og gennemsigtig film, der linjer hele indre luftflade af åndedrætsorganet og tjener som en naturlig barriere for luftgenerens kontakt.

For effektiv eksponering anbefaler eksperter at gentage injektionen af ​​dette lægemiddel efter hver næseblok. Dette giver dig mulighed for at genoptage dannelsen af ​​en beskyttende film. Undersøgelser viser, at virkningen af ​​et sådant lægemiddel opstår ca. 10-13 minutter efter brug.

Den præsenterede medicin bruges til at beskytte næseslimhinden fra de mulige virkninger af allergener, forurenende stoffer og andre aggressive miljøfaktorer, der kommer ind i menneskekroppen under åndedræt.

Som nævnt ovenfor er en sådan næsespray særligt effektiv til allergiske reaktioner på pollen, kemikalier, husstøv, epidermale partikler af fugle og dyr, svampekomponenter samt støvmider.

Instruktioner for brug af dette lægemiddel siger, at det kan bruges under kraftig slimudslip fra næsen, nasal dysfunktion, nybegyndere, hævelse af slimhinden i næsehulen osv.

Denne medicin, der markedsføres som en spray, anbefales ikke til dem, der har en individuel intolerance over for lægemidlets hovedkomponenter. Der er ingen andre kontraindikationer til brugen af ​​dette værktøj.

For børn er denne medicin kun ordineret af en børnelæge og bruges udelukkende under overvågning af voksne. For at forhindre mulige allergiske reaktioner skal sprøjten injiceres i næshulen én gang i hver næsebor. Du kan bruge dette lægemiddel så ofte som nødvendigt. Men i henhold til instruktionerne, der er vedhæftet dette værktøj, er den anbefalede dosis en injektion i hver nasal passage om 6 eller 8 timer. Dette er nok til at fjerne alle symptomer på rhinitis.

Eksperter anbefaler, at du bruger denne medicin på forhånd, inden du kan komme i kontakt med allergener (før du går ud i naturen i løbet af aktiv blomstring af planter og urter, besøger arrangementer, hvor mange mennesker samler sig, før du kontakter fugle og dyr og udfører tør eller våd rengøring af hjemmet).

Før første brug, anbefaler eksperter at lave to testinjektioner i luften. I processen skal du se et trickle af hvidt pulver, såvel som en let mynte smag. Dernæst skal du overholde følgende regler:

  1. Før du bruger dette lægemiddel direkte, er det afgørende, at næsen rengøres hygiejnisk. For at gøre dette kan du bruge bomuldssnopper (hvis de anvendes på små børn) eller bare blæse næsen godt.
  2. Det er nødvendigt at ryste flasken forsigtigt.
  3. Exhale.
  4. Hold et af næsepassagerne med din finger.
  5. Placer den aflange, tynde del af Nazaval hætteglasset i næseboret, der ikke er fastspændt med en finger.
  6. Injicer pulveret ved forsigtigt at trykke på boblevæggene.
  7. Når du indånder, skal du høre en tydelig lyd og føle den delikate duft af mynte.
  8. I slutningen skal du holde vejret i et par sekunder. I løbet af denne tid fordeles det mikrokrystallinske pulver jævnt i hele næsekaviteten.

En lignende procedure bør udføres med en anden nasal passage.

Tilfælde af overdosering med Nazaval allergi medicin er udelukket. Dette skyldes, at de aktive stoffer i dette lægemiddel ikke absorberes i det systemiske kredsløb.

Ifølge patientens anmeldelser frembringer den præsenterede spray aldrig nogen bivirkninger. Denne kendsgerning skyldes primært, at den ikke indeholder irriterende konserveringsmidler, og kommer heller ikke ind i bronkierne og luftrøret og dermed ind i blodbanen.

Omkostninger ved medicin

Dem, der er blevet ordineret en sådan spray fra allergiske reaktioner, er meget interesseret i information om, hvor meget det koster i apoteket. Det skal bemærkes, at værktøjet "Nazaval" er et ret dyrt stof. Så for en lille flaske med anti-allergisk pulver skal du give næsten 350 russiske rubler.

"Nazaval" - dette er det bedste lægemiddel til allergener og allergiske reaktioner. På trods af den høje pris er det meget populært blandt dem, der har sådanne problemer.

De fleste forbrugere karakteriserer det som et effektivt lægemiddel mod allergier. Den positive tilbagemelding, som patienterne forlader om dette lægemiddel, på grund af dets effektivitet, naturlige sammensætning og sikkerhed i forhold til små børn, ammende mødre og gravide kvinder.

Hvad angår den tilsvarende narkotika Nazaval Plus, er dens popularitet blandt befolkningen i vores land primært et resultat af, at det hurtigt fjerner de ubehagelige tegn på luftvejssygdomme.

Faktisk handler det om en nazaval, og forfatteren var nazaval plus skrevet ud, forkæle om ham

Det samme + hvidløgspulver. Cellulose svulmer på den våde slimhinde, der danner en sådan "kissel" på overfladen, således at infektioner ikke kan trænge ind i slimhinden. Plus, koger hvidløg derudover dem med phytoncides.

Bare nazaval og + giver også en barriere til slimhinde allergener, men dette er kun mindre effektivt i næsen. Fra ARVI er der virkelig en effekt.

Plus det er bekvemt at bære rundt med dig, dette er et tørt pulver, det vil ikke spildes, det bryder ikke, en lille flaske. Og den samme Oksolinka skal opbevares i x-ke - du kan ikke bære den i din pung.

Faktisk handler det om en nazaval, og forfatteren var nazaval plus skrevet ud, forkæle om ham

Det samme + hvidløgspulver. Cellulose svulmer på den våde slimhinde, der danner en sådan "kissel" på overfladen, således at infektioner ikke kan trænge ind i slimhinden. Plus, koger hvidløg derudover dem med phytoncides.

Bare nazaval og + giver også en barriere til slimhinde allergener, men dette er kun mindre effektivt i næsen. Fra ARVI er der virkelig en effekt.

Plus det er bekvemt at bære rundt med dig, dette er et tørt pulver, det vil ikke spildes, det bryder ikke, en lille flaske. Og den samme Oksolinka skal opbevares i x-ke - du kan ikke bære den i din pung.

Nazaval under graviditeten

På en anden måde vil jeg ikke sige. Jeg gik ikke på hospitalet (der vil ikke være noget tab i penge). Ikke ånde, hoste. Jeg har en periode på 9 uger. For en måned siden smittede hun mig allerede. Hvad er sikkert, kan Axolinku? Vi sidder bordet til bordet. Selvfølgelig forsøger hele afdelingen at køre hende hjem. Fra kategorier kan jeg forveksle P.S. Mange tak for alle svarene. Fra telefonen er det svært at takke alle. Jeg købte en nazaval og hældte salt på halsen, i morgen tager jeg Miramistin ud af Doa. Kabinet ventilerer. Chefen vil ikke tale, da hun ikke er gravid.

Piger, ambrosia sæsonen er åben! Måske er der stadig syge ?? Næsen flyder, for de første par dage har hun lige lidt ved at blæse hendes næse hele tiden, huden på hendes ansigt var alt irriteret, og nu er allergien allerede gået, næsen ligger, jeg trækker vejret med min mund !! Sommetider stanser det et næsebor, og det er lykke! Meninger om allergikere og G om vasokonstrictor dråber delt! En allergiker foreskrev vask, allergi (dette er homøopati) og nazaval (dette er en barrieresprøjt på cellulose) - generelt er alt, hvad der officielt er tilladt for gravide, men hjælper mig ikke !! Absolut !! Jeg sover dårligt om natten ((jeg er generelt tavs på arbejde-.

Influenzaforebyggelse for gravide og mødre med børn. Så hvad skal man gøre under en influenzapidemi? Det vigtigste er evnen til at undgå offentlige steder. Store folkemængder er det mest fordelagtige miljø for reproduktion af virus, og risikoen for infektion stiger flere gange. Derfor, hvis der er en mulighed for ikke at gå overalt, gå ikke. Gå i fri luft I stedet for et indkøbscenter er det bedre at gå til naturen eller til parken med termos og sandwicher for ikke at kede sig hjemme og styrke dit helbred. Hygiejnebestemmelser. Vask hænderne grundigt med.

Den "vidunderlige" tid for foråret pollinose begyndte. Og fra antihistaminlægemidler er det forbudt at bruge noget under graviditeten. Se vejrudsigten som et militært resumé. Hvis vanding fra en spand - jeg er glad for at skændes. Hvis de lover solrigt i flere dage, så har jeg panik. Må ikke sidde hjemme, du skal gå ud med det ældre barn, til klinikkerne, for at komme ud til forretningerne. Du klæder ikke en åndedræt igen, jeg er bange for at skræmme alle på stedet, de vil se ud som en pest. Hun tog Nazaval før, effekten er ikke 100%, men i det mindste.

Ja.. så altid, hvis du er bange for noget, vil det ske.. den første graviditet min læge skræmte mig, du kan ikke gøre ondt og ah-ay-ay.. da herpes kom ud på læben, droppede hun mig med dråber i daghospitalet. Og nu er der generelt en kold og en næse lagt og en hals og en hoste i slutningen.. sad sammen med min søn derhjemme i tre regnfulde dage, gik ikke overalt.. Jeg har sandsynligvis fået ventileret ((min søn begyndte at nyser, snot og derefter temperaturen. Jeg beskyttede oprindeligt mig med honning, kamille te, nazaval næse og han behandlede sin søn fuldt ud. Efter et par dage gik hans temperatur væk, og jeg begyndte at rive min hals forfærdeligt ((jeg skyllede med chlorophyllum, kamille, te.

Piger, nogen under graviditeten droppede derinat? Til forebyggelse eller behandling? Lægen foreskrev? Er der nogen effekt? Eller ikke at risikere for forebyggelsens skyld? Eller er det stadig en griffon? Eller måske nazaval? Hvem prøvede det, virker? Er han ikke stinkende? ------ Updatet ------ Se mit næste indlæg.

Sår hals, snoet som nr. Men der er noget på samme tid. I går, fra aftensmad skyller jeg i halsen, og om natten skyllede jeg det to gange, jeg sprøjtede mit sind, rotocan, chlorophyllip, vaskede Miramistin i min næse og instillede fornærmelse. I alt 3 gange under graviditeten, der ikke tæller rotoviruset, som manden sikrede, smittede datteren, og jeg fangede det allerede fra hende, som jeg havde travlt med hende. Horror. Nu ser det ud til, at min hals ikke gør ondt meget allerede, men jeg kan ikke sige, at jeg er sund. Og nu er det vigtigste. Alt dette.

Dette er anden gang, jeg har fået en virus fra min søn, jeg har helbredt den anden uge ((. Min søn lider ofte fordi immuniteten er svag. Min datter går til haven, og når hun hoster ligesom Vanya's temperatur og alle de følgevirkninger der følger. Alt dette vil vi vokse ud. Men hvad skal jeg gøre? Jeg har kun 15 ugers graviditet, og i tre uger blev vi syge anden gang (((Jeg smed min næse og nazaval sprøjtede og skyllede i halsen. Men jeg kunne ikke blive smittet. Hvordan kan en søn være?

Jeg blev syg og smittet Mishka. Vi bliver behandlet. Jeg har lyst til en transvestit, stemmen var kun bas, rædsel. Hoste akut, brystet, smertefuldt. Dårlig baby, der er sandsynligvis en Sodragazza fra min vejrtrækning. Jeg drikker varm mælk i liter, jeg ønsker ikke engang at stå op på skalaerne. Grippferon drypper, drikker stodal. Child avlubinom, tonsilgonom fyldning og drypgreb. Forresten rådede gudmor afhjælpe Nazaval sprayen til gravide kvinder helt. Dyrt, men effektivt.

Igen bragte sønnen nogle kaku fra skolen. Jeg vågnede i morges med en temperatur på 38, min næse er fyldt op, min hals gør ondt - jeg flyver hårdt. Men her er en ny grund til at bekymre sig, som om min kozyulenka ikke hentede en virus fra ham. Der er ingen steder at isolere sønnen, vi bor i odnushku, bærer masken, men stadig er jeg bange. Derinat begyndte at dryppe igen til sin datter igen, selvom hun ikke tog en pause endnu en uge, satte jeg Viburcol lys til natten (5 dage allerede, fordi mine tænder forstyrrer). Og her tror jeg, er det muligt for Malysuke Nazaval + pshikat i.

Jeg græd lidt i dag. Overhovedet ikke på grund af træthed eller bitter uretfærdighed, men simpelthen var alt så kløende og kløende at jeg dumt følte mig ked af mig selv. Bububu, jeg har ret. Derefter skiftede jeg til, hvordan jeg ked af Dima, og hvordan jeg ikke vil tilgive mig selv, at jeg på grund af mig havde gulsot i så lang tid, og hvor meget jeg er bekymret over, at dette vil få nogle konsekvenser for ham i fremtiden, kort sagt, prøvede selv at snyde, men gjorde det ikke. Så var jeg klar til at slippe alt sammen med noget.

I går stakkede 32 uger, normal flyvning. Jeg fandt noget at håndtere en pludselig allergi - en vens mor, en apotek, rådede Fenistil til at prøve (oral dråber, hvis det er nødvendigt, er tilladt under graviditet og for børn fra 1 måned) - det fungerede straks, efter 15 minutter havde jeg allerede vejret vejret. En dag tidligere købte jeg Nazaval i et apotek - generelt, crap, selv om det var mere værd, af effekt 0. I dag fik jeg et fødselsattest (ja, det er præcis det der er skrevet på det), den tid flyver, jeg bliver værre allerede. Til.

Piger, DV! Der var et spørgsmål, som jeg ikke ønskede at være oversvømmet / syg / tilgivelse før fødslen. Meget lidt forbliver indtil den betydelige dato, og i betragtning af egenskaberne i en gravides kvindes krop, kan sygdommen (Gud forbyde at den begynder) begynde selv nu og ikke forlade hende før fødslen (jeg havde allerede en løbende næse, som jeg led i 4 uger). Og på grund af at en ny bølge af sygdomme begyndte at dømme efter annoncen, og i marts var jeg ofte syg, så tænkte jeg på det. Næste:

NAZAVAL

Nazaval plus, bruger nogen det? Det hjælper?

Viferon gel eller Nazaval plus?

Nelzya handler konstant på dit immunsystem. Især efter sygdommen. Kategorisk! Pædagoger siger rigtigt

Vil nazaval hjælpe

Måske skal du isolere

Nazaval hjælper med at beskytte slimhinden

Nifiga hjælper han ikke. en komplet dummy... tværtimod irriterer slimhinderne... min sprinkling - alle mine øjne, og alt dette vil smelte... ikke kun bliver pre-viruset gennem munden, når et barn siger... det er alt for spild af penge

Lor og hans ældre skrev det til os. Jeg ved det ikke, han hjalp, eller han gjorde det ikke... men sønnen er syg maksimalt 1 gang om året. Doca også, mens pah-pah-pah.. Jeg husker vi blev fortalt at om morgenen før haven var det absolut nødvendigt at have en næse.

Jeg brugte det under graviditeten - jeg blev reddet, så på arbejde var de syge undtagen mig))))

hvem brugte nazaval plus under graviditet?

Oxolinisk salve er absolut ubrugelig. Og dens fordele er ikke bevist. Nu bruger jeg Nazaval, alt er godt. Min næse er Aqualore før brug. Men jeg kan ikke rigtig lide det, det er i pulver, som en del af hvidløg, når du bruger tårer indpakket rundt om det? men der dannes en beskyttende film, som ikke tillader bakterier i kroppen. Også ENT ordineret Viferon (hvis jeg ikke tager fejl) er det også muligt og endda for babyer fra den første dag i livet. Må ikke blive syg!

Nazaval spray. Hvem brugte.

Jeg pshikal hans - han irriterer hendes slimhinde - det er hvordan du skynder dig, efter en kort tid er der noget at blæse i din næse - vasker væk forsvaret

Nazaval plus

bedre pinasol og flaringasept sådan og aquamaris, det hjalp mig meget !!

zyrtek eller nazaval voksen

Siden barndommen lider jeg af allergier, især på det tidspunkt, hvor kornene begynder at blomstre, er indgangen til landhuset lukket for mig med det samme. Tidligere var denne sommerperiode et mareridt for mig, medicin hjalp, men ikke for længe. "Nazaval" Jeg blev anbefalet at bruge til forebyggelse af allergier. Anvendelsen af ​​pulversprøjter er ikke nemmere, og selve pulveret på slimhinden skaber en vis barriere, der beskytter kroppen mod allergener. Følgelig forekommer symptomerne på allergi ikke, der er ingen kontakt med allergener. Efter min mening er det meget mere praktisk end at behandle konsekvenserne.

Nazaval blev anbefalet i et apotek, da jeg løb derhen for en anden batch af piller. Ved at se min hævede næse og vandige øjne viste apoteket en flaske og sagde, at denne sprøjtebrønd beskytter mod allergens indtrængning. Skal forsøge. Tro ikke på det, men jeg bruger ikke de sædvanlige piller nu, selvom ambrosia blomstrer!

Jeg Nazaval har lige købt en prøve i apoteket, en allergi - jeg forsøger at prøve nye genstande. Næsen begyndte at trække vejret frit, den ubehagelige følelse af overbelastning var væk. Nu vil jeg bruge som en forebyggende foranstaltning under blomstring af træer og planter.

Spray nasal Nazaval plus (Nazalese Ltd) - anmeldelser

Negative anmeldelser

Lægemidlet er komplet nonsens, en skilsmisse for penge, absolut null effekt, tænk hvordan en slags slimfilm på næsen kan blokere indtaget af allergener, der passerer ind i kroppen gennem lungerne? ) Ifølge logikken er det nødvendigt at fuldstændigt blokere iltet til personen for at afskære indtagelsen af ​​allergener i kroppen.

P. S. (Jeg forsøgte, nul effekt, aldrig købe, alle der afmeldt ovenfor er en reklame bot)

Sidste år, i februar, gik barnet til børnehaven, ikke kun var perioden med akutte respiratoriske virusinfektioner plus en tilpasningsperiode, så de besluttede at købe et antimikrobielt og beskyttelsesmiddel mod infektioner. Børnelæge rådes til at købe nasal spray nazaval plus. Prisen selvfølgelig bid, 500 rubler per flaske 500 mg pulver, beregnet til 200 doser. Som det står skrevet i instruktionerne som en sæsonbeskyttelse mod forkølelse og influenza, er det tilstrækkeligt at injicere en napaler en gang i hver nasal passage 3-4 gange om dagen.

Når sprayen kommer på næseslimhinden, oprettes der en bestemt film, der beskytter mod vira og bakterier. De første par sekunder føles en let brændende fornemmelse i næsen, tilsyneladende på grund af at vild hvidløg og mynteekstrakt er inkluderet i sammensætningen. Børn selvfølgelig disse første sekunder er ikke særlig behagelige, men hvis du hurtigt distraherer, så vil de ikke mærke.

Som følge heraf anvendte vi denne nazaval + 5 dage og alligevel på den sjette dag blev vi syge. Måske oftere var det nødvendigt at sprøjte, men effekten opfyldte ikke forventningerne. Ja, og jeg brugte også denne spray hele tiden, især da jeg gik til klinikken for en aftale (så var jeg på plads) og stadig blev forkølet. Så jeg troede ikke på effektiviteten af ​​dette værktøj. Derefter smed barnet blot næsen med et gammelt og venligt middel - oxolinisk salve, effekten var meget bedre, og de kunne gå i haven i en måned og ikke blive syg.

vi er ikke væk, barnet har en allergi, og jeg har en følelse af tørhed

undskyld for annotationer - bare et paradis for SARS

Jeg købte også, jeg tror, ​​at pengene blev kastet til vinden, barnet var alligevel syg, men nu lyver jeg og tænker på at smide det væk, og det er ikke klart, hvor meget der er tilbage der, generelt sælger de duftende luft.

Fordele:

nem at bruge

ulemper:

Detaljer:

Min søn er allergisk og jeg, som enhver anden mor, ledte efter et middel til at beskytte barnet mod allergener mod at komme ind i næsen.
Og som altid, takket være vores annoncering, ved jeg om afhjælpningen Nazaval Plus. Jeg leder efter oplysninger om ham på internettet, jeg læser instruktionerne - jeg kan lide alt. Jeg læser anmeldelser, men som altid forstår jeg ikke meningerne fra 50A50 meninger.
Til sidst, alt det samme jeg køber sin pris for at sige er slet ikke en lille 400 rubler, men som producenten lover, vil det være nok til 200 doser.
Nazaval Plus beskytter ikke kun mod allergener, men også mod vira som angivet på emballagen.
Den første ting vi kontrollerede, hvordan han arbejder med allergier, min mor har en kat derhjemme, og hans søns allergi er normalt omkring 10 minutter senere, han har tårer og snøre øjne rødme, og kun suprastin hjælper i sådanne situationer. Så vi 10 minutter før han kom til ham, puffede dette middel i næsen og gik til besøg. Nok af hans handlinger i 1 time, ja, nej, hvordan ikke 6-8 som producenten skriver. Hvis du vidste på forhånd omkring 50 minutter senere, kunne du puste igen, og jeg tror, ​​at effekten ville vare endnu en time. Effekten er tvivlsom, men i det mindste kan der i hvert fald komme lidt for de mennesker, der har kæledyr.
Den anden funktion er tilsyneladende beskyttelse mod SARS og andre forkølelser, der overføres af luftbårne dråber. Det afhænger nok nok af immunitet, og ikke fra dette værktøj. I denne henseende reddede Nazaval os ikke, og sangen blev alligevel smittet.
Et andet øjeblik har han en ubehagelig smag af hvidløg og barnet kan ikke lide det, jeg var selv ubehagelig.

Så der er slet ingen plusser, flere minusser. Jeg vil ikke købe dette værktøj længere.

Fordele:

Naturlig plante sammensætning

ulemper:

Høj pris, nok for kun en måned, eller endnu mindre, jeg reddede ikke fra kold, tør næse

Detaljer:

I perioden med akutte åndedrætsinfektioner og influenza besluttede barnet at købe et beskyttelsesmiddel mod penetration af bakterier og vira. Derudover skete det, så på den tid begyndte min søn at gå på børnehave og i første omgang var der behov for beskyttelse.
Efter at have læst positive anmeldelser valgte jeg en næsespray i form af Nazaval Plus-pulver. Jeg kunne godt lide, at dette middel ikke er en medicin og et kosttilskud, men består af mikroniseret plantecellulose, vilde hvidløgekstrakt og pebermynteekstrakt. Alle komponenter er naturlige og ingen kemi. Ingen farvestoffer eller konserveringsmidler.
Nazaval er godkendt til børn fra fødsel, til gravide og ammende mødre, og er også egnet til langvarig brug.
Hvad angår doseringen, anbefales det i annotationen at søge en eller to gange om dagen i hver nasal passage. I et hætteglas på 500 mg i 200 doser, det vil sige omkring en måned. Jeg må sige, at denne fornøjelse er mere end 500 rubler værd.
Første gang forsøgte jeg lægemidlet på mig selv. Når injektionen følte en smule usædvanlig tekstur i form af pulver, og der var en let brændende fornemmelse på blot et par sekunder. Pshykala, holder hans ånde, selvom det er skrevet under indånding. Anden gang besluttede jeg at gøre det, men tilsyneladende jeg åndede stærkt, at dette pulver allerede havde ramt halsen, en stærk hoste dukkede op, og det var som om noget havde rørt halsen. Hun rydde hendes hals med vand og spiste endda et æble :)
Med hensyn til barnet gav han naturligvis nysgerrigt for første gang en næse til at dryppe. Og tilsyneladende følte han sig ubehagelig med disse brændende fornemmelser, begyndte han at græde. Og så tørrede han med sorg i halvt. Så vi tilbragte 4 dage i børnehaven og drypper nazavalens næse hver morgen. Haven var i alt 2-3 timer siden tilpasningsperioden. Som følge heraf blev jeg på den 5. dag stadig syg. Og det begyndte med hoste, men i 3 år vidste de ikke, hvad en hoste er. I teorien skal beskyttelsestiden for lægemidlet i 5-6 timer have sparet, men har desværre ikke klare sig.
Derfor troede jeg ikke på stoffets mirakelvirkning. Jeg kan ikke se at smide penge væk. Jeg tror gammel og god oxolin, og det ville hjælpe. Og endnu mere så Nazaval Plus så tørre næsen, og tværtimod foder og vejrtræk oxolin lettere. Så valget er dit, men jeg går forbi.

Fordele:

For mig er der ingen

ulemper:

Pris fra 500 rubler

God dag til alle. Jeg vil gerne tale om stoffet "Nazaval +" I barndommen købte jeg oxolinsalve, som hjalp. De begyndte at rådgive en anden på apoteket, og jeg besluttede at prøve at tage det. Men jeg var ked af det, for efter narkotika nyser jeg og "renser". Og det betyder at barrieren fjernes. Og forfærdeligt stadig, det meget dyre 500 rubler. Endnu oxolinic billigere og ikke engang syg.

Fordele:

ulemper:

brændende i næsen, ubrugelig som barriere for SARS

Dette værktøj blev anbefalet til os af en velkendt allergiker og som barriere i sæsonen af ​​akutte respiratoriske virusinfektioner for børn og voksne. Det overhovedet ikke klare denne opgave. Jeg kan ikke sige, om hævelsen i allergiske reaktioner lindrer, til dette formål brugte vi ikke. Midler i form af pulver sprøjtes let, når der sprøjtes, er der en let brændende fornemmelse i næsen, men kun få sekunder har en behagelig lugt af hvidløg. Jeg og børnene brugte det, indtil ARVI blev syg, nu ser jeg ingen grund til at bruge det.

Jeg vil gerne fortælle dig om oplevelsen af ​​at bruge Nazaval Plus spray - dette er en nasal pulver spray, som bør fungere som en barriere og beskyttelse mod SARS. I løbet af den kolde årstid ønsker man at beskytte børn mod influenza og andre vira, og jeg vil have, at det er et naturligt og sikkert middel. Jeg hørte om Nazaval - jeg besluttede at prøve.

Sammensætningen af ​​cellulosepulver og ekstrakt af vilde hvidløg, der kommer på næseslimhinden og danner et gennemsigtigt, gelignende beskyttelseslag, som hæmmer vira og bakterier. Nå, meget opmuntrende)

Dosering og indgift:

Børn og voksne: En injektion i hver nasal passage 3-4 gange om dagen (hver 5-6 timer). Denne hyppighed er som regel tilstrækkelig til beskyttelse i løbet af dagen. Om nødvendigt kan Nazaval® PLUS bruges så ofte som nødvendigt.

Begyndte at plaske børnene i næsen om morgenen før skole og have. Ikke en meget bekvem flaske, jeg måtte presse meget hårdt, og det var ikke klart, om det faldt.

Det føles ikke særlig behageligt: ​​de klagede over, at de brænder i næsen og vil nysere, men ikke for længe. Men jeg fortsatte stadig, da den ældre kom hjem fra skolen, og hun skulle gå til træningssessionerne, skød jeg næsen før hver udgang fra huset. Med den yngre viste det sig selvfølgelig at være pshikat kun om morgenen og efter haven, da jeg kom for at tage ham hjem, men i weekenden forsøgte jeg at skvette, før jeg gik ud på et offentligt sted, hvor jeg kunne hente en infektion. Jeg også, pshikla mig selv, jeg følte en kort kittelse og en svag duft af hvidløg.

Efter 2 uger blev børnene alligevel syg med feber osv. Først, den yngre, så den ældste, og så var jeg allerede forkølet. Nazaval beskytter ikke.

For tiden for min sygdom stoppede jeg med at bruge Nazalel, og derefter besluttede jeg at prøve igen, da jeg blev frisk. Nok uge til 3. Og så igen, snot og alt andet i anden runde.

Generelt ikke hvad fornuft. Da de var syge uden denne spray, så med ham, alt det samme. Måske var det nødvendigt at pshikat mere. Men da et barn var i haven, var der ingen sådan mulighed.

Jeg vil ikke bruge det mere, det passer os ikke, og det er ikke billigt.

Nazaval

Udgivelsesformer

Instruktioner nazavalya

Nazaval - pulver af cellulose, af stater fra fine partikler og fremstillet af vegetabilske råmaterialer. Den placeres i en sprøjtepistol. Bruges til at beskytte slimhinden i næsehulen fra allergener (pollen, husstøv, svampe, kemikalier osv.). Lægemidlet forhindrer udviklingen af ​​allergisk rhinitis, der virker som en naturlig barriere for allergener. Det falder på næsens slimhinde, cellulosepulveret interagerer med det for at danne en gennemsigtig gelignende beskyttelsesfilm. Lægemidlet absorberes ikke i den systemiske kredsløb og kan anvendes i de mest sårbare kategorier af patienter, herunder børn, gravide og ammende kvinder. Enkeltdosis - en injektion i hvert næsebor. Hyppigheden af ​​brug er ikke begrænset, mens 3-4 gange om dagen er tilstrækkelig til at beskytte slimhinden fra allergener af enhver oprindelse hele dagen. Efter blæsning af slimhindeindholdet i næsehulen anbefales det at gentage injektionen. Hvis der forventes kontakt med potentielle allergener (en tur under blomstring af planter, kontakt med kæledyr), skal Nazaval injiceres på forhånd på 10-15 minutter. Før brug skal hætteglasset rystes kraftigt. Før første brug anbefales det at lave 2-3 inaktive injektioner for at justere dispenseren for optimal dosering. Før brug anbefales det at rengøre næsehulen (med andre ord blæse næse).

Holdbarheden af ​​lægemidlet efter åbning af flasken er 3 måneder. Undgå Nazval's øjne bør undgås. Hvis dette sker, skylles med vand.

Ideen om at anvende fint dispergeret cellulosepulver til beskyttelse af næseslimhinden fra allergener er forholdsvis nyt: Det stammer fra 1994 fra en medarbejder fra fabrikken til fremstilling af kosmetiske produkter, Mike James. Meget hurtigt blev denne ide indført i den første sådan forberedelse. I 2009 blev et sådant stof - Nazaval - registreret i Rusland. Blandt stoffets træk - beskyttelsen af ​​hele slimhindeoverfladen, spredning af virkningen på en bred vifte af allergener, den hurtige begyndelse af handling. I modsætning til antihistamin-antiallergiske lægemidler fra tidlige generationer forårsager det ikke døsighed. Den maksimale partikelstørrelse af cellulose er 500 mikron, gennemsnittet er 118 mikron, hvilket udelukker deres adgang til luftrøret, bronchi og alveoler. Nazaval har bestået en række kliniske forsøg. I en af ​​disse tests, der blev udført i Det Forenede Kongerige, blev effektiviteten af ​​lægemidlet i behandlingen af ​​allergisk rhinitis undersøgt. 77% af deltagerne bemærkede stoffets evne til fuldt ud at kontrollere symptomerne på denne sygdom. For denne indikator overgik Nazawal især sådanne stoffer som Zyrtec, Claritin og Benadril. Den eneste bivirkning, der udviklede sig i 10% af undersøgelsesdeltagerne, var mildt ubehag i ryggen af ​​strubehovedet.