piger, der gav calcium gluconat til et barn?

barnedosis 1,2

men ærligt talt kan jeg ikke huske i hvilken alder jeg begyndte at give. Mine børn elsker dem meget, og jeg forsøger at erstatte medicinskabet med vitaminer så meget som muligt med produkter

Åh, mindst en person er ikke et apotek pilgrim. ellers troede jeg, at der ikke var mere fornuftige mennesker i denne verden.
Og vagtelæg, ja, ja, jeg tørrede også skrællen, jorden og smed mig til børnene og mig selv, også for calcium.

Meget god KALTSINOVA, calcium er godt for en voksende krop, især til dannelsen af ​​skeletsystemet, men husk at det er næsten ufordøjeligt, så hvis du giver knuste skaller af vagtelæg, vil effekten blive super! Og calciumgluconat er generelt det sidste århundrede, nonsens POSOM OIL med bivirkninger.

Calciumgluconat bør tages i kombination med dem, der indeholder magnesium, fosfor og vitamin D3, ellers vil calcium forårsage skade, det vil blive deponeret i nyrerne i form af sand.

Calciumpræparater til børn i denne alder tages bedst i form af en sirup, der indeholder D-vitamin eller i komplekse vitaminterapi (Multitabs, Kinder biovital).

Piger. Din virksomhed, du kan give calcium gluconat, men ikke forgifte dine børn!
så vil du skrive-hjælp, vi føler os dårlige!

Calciumgluconat til babyer anmeldelser

Besked Syringa »Tue 28 Maj, 2013 17:28

der er sådan en teori, at der i perioden med aktiv vækst forekommer calciummangel, og dette afspejles i nervesystemet - barnet bliver lunefuldt, sover ikke godt. Du kan forsøge at give gluconat, sikkert det bliver ikke værre. Halv dag om dagen - knus og giv lidt vand i en ske

Besked Prosto_prelest »Tue Jun 04, 2013 13:20

Beskeden Tanya-Tanya »Tue Jun 04, 2013 13:43

Meddelelse Cherry12358 "Tue Jun 04, 2013 14:05

Beskeden Tanya-Tanya »Tue Jun 04, 2013 14:15

Sove baby og calcium gluconat

Meddelelse Annyuttka »Tue Jun 13, 2013 12:32

Meddelelsen fra Liu "Tue Jun 13, 2013 12:36

Ligesom det. Knus pillen og razbolt i vand eller modermælk, giv en ske.

***************
Emnet vil senere blive tilføjet det generelle emne om calcium i afsnittet "Medicin".

Meddelelse Annyuttka »Tue Jun 13, 2013 12:37

Indlæg af Elena_Victoria »Fre 28 jun 2013 15:57

Besked DNE »Lør 29 Juni 2013 14:38

Calciumgluconat har også en antihistamin-komponent, hvis jeg ikke tager fejl. Og jeg kan, ikke en læge.

Tilføjet efter 1 minut 38 sekunder:

Det er bevist, at selv en lille calciummangel i kroppen øger manifestationen af ​​allergier. Dette kan forklares ved, at calcium reducerer vaskulær permeabilitet, hvilket forhindrer indtrængen af ​​allergener i blodbanen. Følgelig indtræder en mindre mængde antigener i blodet med en stigning i calciumkoncentration i celler og derved reducerer sandsynligheden for et immunrespons.

Calciumgluconat i tilfælde af allergi hjælper med at kompensere for manglen på calcium i kroppen og fremmer helbredelse.

Nu siger de ofte, at calciumgluconat ikke er effektivt. Dette skyldes tilstedeværelsen på markedet for dyrere lægemidler, der skal sælges. Og den gode gamle gluconat med sin latterlige pris er en betydelig konkurrent.

Besked For første gang mor »Lør 29 Juni, 2013 20:09

Det er muligt og endda nødvendigt, fortsæt!

Tilføjet efter 5 minutter 35 sekunder:

Og vi har denne situation: Vi giver barnet calciumgluconat 1 tablet om dagen i 3 uger, men pause mellem kurserne virker ikke det samme (3 uger). Barnet bliver straks irriteret og rastløs, det sover ikke godt om natten, så vi kan ikke tage en pause i mere end 10 dage - vi kan ikke udholde søvnløse nætter. Det viser sig at med en kort pause tager sønnen hele tiden calcium, det skader ikke barnets helbred?

Calciumgluconat til babyer anmeldelser

GW1_98 13. september 2010 kl

uforglemmelige skinnende øjne skinnende øjne 5
Venstre 7.857 indlæg siden 19. juli 2007
FD: -16010
13. september 2010 kl. 17.20

Avanceret Magridos Magridos 0
Forladt 525 meddelelser siden 11. maj 2006
FR: 19724
13. september 2010 kl 21:42

GW1_98 14. september 2010 kl. 00:03

Avanceret Mum Reds Mum Reds 0
Venstre 500 meddelelser siden 06 Mar 2009
FD: 10553
14. september 2010 kl. 11:38

vlad @ mir2 14. september 2010 kl. 10:51

Forklaring af forummet Bedstemor Mo Grandmother Mo 0
Venstre 6451 meddelelser siden 01 aug 2010
FR: -24205
14. september 2010 kl. 23:58

Avanceret Magridos Magridos 0
Forladt 525 meddelelser siden 11. maj 2006
FR: 19724
15. september 2010 kl. 12:54

uforglemmelige skinnende øjne skinnende øjne 5
Venstre 7.857 indlæg siden 19. juli 2007
FD: -16010
15. september 2010 kl. 16:01

Avanceret Magridos Magridos 0
Forladt 525 meddelelser siden 11. maj 2006
FR: 19724
15. september 2010 kl. 17:19

skinnende øjne, jeg får at der er 2 meninger - min og korrekt (medicinsk)

1) Jeg ville ikke introducere cottage cheese på HB tidligere end 1 år, men under forudsætning af at moderen selv er en regelmæssig æder af kalsesoderzhaschih produkter, og barnet går mindst to timer om dagen. Vores børnelæge siger at introducere cottage cheese som en priem fra seks måneder.
2) Vores læge giver en henvisning til urinanalyse ifølge Sulkovich. På baggrund af resultaterne af disse analyser sættes rickets. Er kun calciummangel rickets? Sandsynligvis ikke. Selvfølgelig er sådanne tegn på rickets som et skaldet plaster, svedige knobben ikke blevet aflyst af vores læger.
3) Jeg tror, ​​at dette er inden for det normale område, men jeg ville have bestået testene.
4) Med dette kæmpede jeg med vores læger i lang tid og skrev endda et forum indlæg om dette emne. Min søn var skaldet. Sendt til at passere urin ifølge Sulkovich, analysen er god. Benene og fødderne svedede ikke, men kun på grundlag af de skaldede områder diagnosticerede lægen Rachet i første grad og foreskrev en masse honning. Efter at have konsulteret en anden børnelæger besluttede jeg mig for ikke at blive foruroliget, og jeg behøvede ikke at fodre barnet med stoffer.

Veteran ryngi ryngi 11
Venstre 4,722 indlæg siden 20. september 2007
FR: 75558
ICQ 16. september 2010 kl 16:22

vlad @ mir2 17. september 2010 kl. 01:05

GW1_98 17. september 2010 kl. 01:39

uforglemmelige skinnende øjne skinnende øjne 5
Venstre 7.857 indlæg siden 19. juli 2007
FD: -16010
17. september 2010 kl. 15:14

Jeg startede mit tidligere indlæg med ordene - "opmærksomhed, spørgsmål" startede af en grund
Det drejer sig om de spørgsmål, som enhver mor burde spørge (selv for sig selv), som i receptionen får uforståelige aftaler, som de forsøger at køre ind i en slags snævre ramme eller blot handle efter princippet "men jeg er så vant til at nominere". Hvad er resultatet? Jeg opsummerer lidt:
1. Hvis barnet er i HB, er moderen fuldt fodret, barnet er ved at gå i vægt / højde, har en tilstrækkelig daglig behandling, men indtil videre (8 måneder) har han ikke tænder endnu, det betyder ikke, at du skal ordinere calciumgluconat;
2. For at finde ud af om der mangler calcium, behøver du ikke at fokusere på en enkelt parameter, og de bedste - at bestå test;
3. hvis barnet er sundt og selv har rudiments af tænder (nedenfor vil vi forsøge at finde ud af hvordan man finder ud af det), men der er stadig ingen tænder, så tag ikke panik - jeg citerede tidspunktet for udbruddet

Om prikorm - Jeg har altid troet, at alt, hvad vi giver til et barn udover HB eller IV, er en lokke og også ostemasse

Hvis en læge ordinerer calciumgluconat i mangel af tænder, hvad skal han så forbinde med?

vlad @ mir2, du synes at være forbundet med tandpleje, oplyse, tak, hvordan kan du vide om tændernes begyndelse?

Calciumgluconat til babyer anmeldelser

Her læses på stedet Komarovsky
spørgsmålet

Drengen, 7,5 måneder, hvoraf den sidste 1,5 - græder i søvn om natten. Han lugter sig enten, hvis han lærer lidt, eller hvis han vågner op (hvilket betyder at man ikke sover for mig eller ham i mindst en time). Og så flere gange om natten næsten hver nat. Hvad kunne være årsagerne til dette, er det muligt at gøre noget med det eller ydmygt lide, mens "og det vil passere"?

Den mest sandsynlige årsag er en stigning i tone i nervesystemet på grund af det øgede behov for kroppen til calcium. Fra og med 5-6 måneder har barnet en meget aktiv proces med knoglevækst i almindelighed og tænder i særdeleshed. Nogle gange er calcium ikke nok med mad, og et fald i blodets niveau er ofte manifesteret af allergiske reaktioner og øget nervøs irritabilitet. Ovenstående er den mest logiske forklaring på, hvorfor det plejede at være godt, men nu er det dårligt. Hvad skal man gøre Nå, stort set, og det vil virkelig passere. For små... Sørg for at servere calcium - 2 tabletter dagligt calciumgluconat eller glycerophosphat (knus og tilsæt til mad) - 2-3 uger, derefter 1 tablet om dagen 1 måned. Efter 2 ugers optagelse beslutter du problemet ved hjælp af pædagogiske metoder og afgør en gang for alle - hvem vinder. Afhængig af beslutningen eller ikke at give op - lad ham græde eller ydmygt lide.

I denne henseende har spørgsmålet om børnelæger nogen foreskrevet calcium til barnet?

calcium gluconat spædbørn

Udgivet: 20-07-2010 14:43 Hej! Tænk mig venligst. Min datter er 1,5 måneder og sover fra 10-40 minutter om eftermiddagen og vågner op fra en hård lyd. Barnlægen rådede at give sin datter calciumgluconat en halv dag om dagen i 2-3 uger. calcium i blodet er manifesteret af øget følelsesmæssig og nervøs irritabilitet. Vil denne dosis påvirke lukningen af ​​fontanel? Er det værd at give barnet calcium, eller er det bedre at drikke det selv?

  • Den aktuelle værdi er 2,81 / 5
Rating: 2.8 / 5 (319)

! Meddelelse fra forummets officielle konsulent
Udgivet: 20-07-2010 15:26 Generelt vil det ikke påvirke noget. Calcium fra disse tabletter absorberes praktisk taget ikke.

Udgivet: 20-07-2010 17:18 Beklager, men kan der være en dårlig drøm på grund af mangel på calcium? Hvad og hvem er bedre at drikke da?

  • Den aktuelle værdi er 2,81 / 5
Rating: 2.8 / 5 (319)

! Meddelelse fra forummets officielle konsulent
Sendt: 20-07-2010 17:54 Nej, det kan det ikke. Normale børnelæger ordinerer en profylaktisk dosis af D-vitamin i denne alder.
Ethvert normalt barn vågner op fra en skarp lyd. Giv en normal atmosfære til at sove indendørs.

Sendt: 20-07-2010 18:46 Datter vågner selv fra sofaen

Udgivet: 20-07-2010 18:50 og selv med fuldstændig stilhed sover han ikke længe. Fra de lyde, der vågner hende op, begynder hun og begynder at græde

  • Den aktuelle værdi er 2,81 / 5
Rating: 2.8 / 5 (319)

! Meddelelse fra forummets officielle konsulent
Udgivet: 20-07-2010 18:51 Nå, hvis du vil behandle et barn så syg, så vis det til en neurolog. Han vil bestemme øget neuro-refleks excitabilitet og ordinere beroligende midler.
Kontroller, om barnet er fyldt og ikke ønsker at drikke.

[Denne besked blev redigeret den 20-07-2010 18:53 af brugeren / moderatoren sanki]

Udgivet: 20-07-2010 19:15 Jeg anser ikke mit barn syg, så jeg gik ikke til en neurolog, men stiller et spørgsmål her. I den første måned fik jeg 900 gram. Nogle gange drikker jeg 20-30 gram vand om dagen Når jeg forsøger at give alt at drikke Er det muligt foruden at veje at bestemme, om barnet har haft nok til en fodring eller ej?

  • Den aktuelle værdi er 2,81 / 5
Rating: 2.8 / 5 (319)

! Meddelelse fra forummets officielle konsulent
Udgivet: 20-07-2010 19:21 Nå, det er et levende væsen! Hvis hun er tilfreds - det er det samme!)))
Tal med børnelæge om udnævnelse af D-vitamin. Argumenter som "sommer, sol" - accepteres ikke, indtil år har alle børn D-vitamin.

Udgivet: 20-07-2010 19:51 "Nå, det er et levende væsen! Hvis hun er glad, kan du se det!)))"
Faktum er at hun ikke er glad (((Mødesygehuset blev fortalt at fodre dem i søvn. Jeg gjorde det. I første omgang var det muligt i 40 minutter. Nu er det slet ikke muligt - datteren kan hænge på brystet i timer uden at løsne hendes brystvorte. råbte.Jeg forsøgte at fodre, indtil hun løsladte brystet - hængt fra morgen til aften.Nu forsøger jeg at fodre ikke mere end 40 minutter og gøre et interval på 1,5-2 timer. Om natten spiser hun i 10-15 minutter og sover fra 2 til 4 timer. når fodring falder fra 4 til 6 om morgenen spiser men ikke sover længere. Pumping hjælper ikke. Mælk er der. Vægt er ved at vinde (jeg vejer hver 2-3 dage). Skrive-poops normalt. Vi svømmer hver dag. Hovedparten af ​​dagen på gaden. Men hvad er årsagen til ikke at blive træt

Calciumgluconat

Piger, der gav barn calcium gluconat? Hvordan man giver? Hvad besluttede at give? Vi er 1,3 år gamle, vi begyndte at sove rastløs om natten, måske tænder og måske mangel på calcium, hvordan man forstår. Komarovsky kiggede, men jeg vil gerne have din feedback. Tak.

Udgivet 10. december 2015, 16:32

35 kommentarer

Tatusia 10. december 2015, 16:43

Tilgiv calcium, uden D-vitamin, det er ikke muligt at give. W. tіlki nyre slagge.

Katjona 10. december 2015, 21:14

calciumgluconat opløses selv i koldt vand.

Malishi 10. december 2015, 16:43

Jeg røvede forældreløse med calciumgluconat. 0,5 liter naturlig mælk nagrіvala til grdusív 60-70 (duzhe er varm, ale er ikke kylling "yatok), jeg tog 2 tabletter calciniumgluconat og drak i mælk. Jeg undrede mig over skyld med syrkom.

Myshka 10. december 2015, 18:51

Tak for opskriften! vi vil prøve! og så drikker vi D-vitamin og tilskrives calciumglucanat, men beslutter ikke, hvordan man skal tage det. cottage cheese vil efter min mening være perfekt!

Tatyana 10. december 2015, 16:46

Jeg lagde også ost, men ikke med calcium gluconat, men klorid i ampuller og mælk.

Malishi 10. december 2015, 16:48

der er ingen grund til at gå ud, alt unødigt skinne i sirovatsі

Tani85 10. december 2015, 16:48

Jeg gav en pille om dagen. Hun foreskrev en neurolog. Før det skal du passere en urinanalyse ifølge Sulkovich for at afgøre, om der er nok calcium i kroppen. Men! Jeg vil gerne fortælle dig, at han ikke hjalp os. Måske barnet bare sådan en karakter. Generelt siger lægen, at calcium (hvis kroppen har brug for det) absorberes, hvis der ikke er nogen mangel på det, udskilles det simpelthen, dvs. Han kan ikke skade barnet. Prøv at søge efter andre bekymringer.

Lynxx 10. december 2015, 16:53

+++calcium til et sted)))

tænder.
Jeg giver calcium gluconat, tilføje det til kefir, jeg har brug for at drikke det i en måned, så i det mindste noget kan læres. Vores tandlæge siger bedre at spise frugt og lommer, fisk. Vi er 2 år gamle, og vi blev kun forelsket i boghvede en måned siden. Så at calcium gluconat, 1 fane. Jeg besluttede at give det selv, ikke hver dag, men jeg giver det fem gange om ugen.
Der er mommier, der koger ostemassen sig selv, og der er tilsat ampuller med calciumchlorid - jeg ved ikke, hvordan processen foregår.

marolga1 10. december 2015, 16:54

Citra Calcemin. En læge blev udnævnt efter at have set en blodprøve.

LexyKosmetics 10. december 2015, 17:06

Hvad er du, mor? Hvad er calciumgluconat? Ønsker at nyre barnet til at plante.
Akvadetrim maksimal eller enhver D-vitamin væske

Og så nyrerne? Se eller læs Komarovsky.

MaryVN 10. december 2015, 17:16

Vi anbefaler hver børnelæge for hvert ORZ-calciumgluconat at øge stoffernes virkning. 1 tablet tre gange om dagen. Når lidt var ikke et år, så halv en tablet tre gange om dagen. Men konsulter en læge. Vi svedte meget under søvn, vi fik D-vitamin.

bybynichka 10 december 2015, 17:20

Kontakt din børnelæge. Han vil fortælle om dit barn har brug for calcium og i hvilke proportioner. Dette er ikke et legetøj, men et lægemiddel med egne indikationer, bivirkninger..

bybynichka 10. december 2015, 17:34

Maria, calciumgluconat er et lægemiddel. Og hvordan alle lægemidler har bivirkninger! Et barn er ikke en laboratorie rotte til at gennemføre et eksperiment! Og det er jeg Komarovsky, jeg er selv en læge

bybynichka 10 december 2015, 17:35

Dette er hvis nogen er for doven til google:
Bivirkninger:
Med parenteral (omgåelse af fordøjelseskanalen) administration i sjældne tilfælde, kvalme, opkastning, diarré, langsom puls.
Kontraindikationer:
Hypercalidæmi (forhøjet calcium i blodet), aterosklerose, tendens til thrombose (dannelse af blodpropper i karret).
- Se mere på: http://www.piluli.kharkov.ua/drugs/drug/1593/#sthash.RKk4jbq0.dpuf

og jeg argumenterede ikke med dig for, at dette ikke er et lægemiddel.
Selv skrev - "Når parenteral (omgåelse af fordøjelseskanalen) introduktion i sjældne tilfælde."
Hvis du er læge, kan du læse, at emnet omhandler piller, ikke om injektioner.

Melisenta_2 10. december 2015, 17:29

Vi drak calciumgluconat i 2 uger, en kvart 2 gange om dagen, men min datter havde lymfeknude i lommen lidt forstørret på grund af vaginitis. Efter min mening gav calcium ikke noget, alligevel, kun efter en måned blev lymfeknude vendt tilbage til normal.

vera_vera 10. december 2015, 17:47

Vi har calcium D og calcium og D-vitamin, fordi calcium ikke absorberes uden D-vitamin. Og vi blev ordineret af en læge.

vera_vera 10. december 2015, 17:48

Og calcium i ampullen er stor, den blev givet én gang i forbindelse med reaktionen på DTP, og den blev givet til os af lægen!

Onixa 10. december 2015, 17:47

men min datter havde et overskud af calcium i kroppen! og det var absolut umuligt at give nogen kunstige tilsætningsstoffer, og jeg ved et uheld fandt ud af det

vera_vera 10. december 2015, 17:51

Et overskud af calcium truer med for tidlig nedbrydning af bruskvæv. Efter vores mening vokser rygsøjlen med knoglerne ikke og former, men forærer allerede. Dette er dårligt.

Vasilisa_3 10. december 2015, 17:58

hvis familien fandt ud af om sådanne oplysninger. Så gå til lægen gå.
alt bliver fint

Onixa 10. december 2015, 22:48

det er derfor, alle vitaminer, vi giver efter råd fra lægen.. normal

Alecsa 10. december 2015, 18:03

Det er bedre at gå til lægen, hvis du ikke er sikker på, at du ikke vil oprette et barn med hypercalcemia (calciumoverskud), der er kramper. Skal være forsigtig.

Neonilla 10. december 2015, 18:27

Kalkgluconatbørn, der kun er ordineret af en læge. Det er virkelig svært at fordøje i piller uden D-vitamin. Det blev tilskrevet os at drikke 1: 1 ampuller med vand til allergi, da vi var 5 måneder gamle.

Katjona 10. december 2015, 21:17

gav barnet, begyndte at sove mere roligt, resultatet var mærkbart allerede i en uge, gav 1 måned. Vit D gav ikke engang en gang, vi var på IW, han var i blandingen.

Dashyta27 10. december 2015, 10:10

Jeg tror også, at man ikke kan undvære en læge. Jeg ønsker ikke selvmedicinering. Tak alle for kommentarerne, ellers vil disse nyindstillede priparatier give et barn noget, men om spørgsmålet er nødvendigt. Vi voksede på en eller anden måde uden det og normale.

Lerik 10. december 2015, 22:17

Hvorfor ikke tage en blodprøve for calcium og roligt ned?

Onixa 10. december 2015, 22:48

Dashyta27 10. december 2015, 10:50

Er det betalt eller ej? Er det bare at gå til klinikken og videregive det, eller er det på en eller anden måde opfordret til formål?

Lerik 11. december 2015, 00:05

Betalt - niveauet af calcium i blodet. omkring 50 UAH Taget fra en vene. bedre end svælge piller. måske er de ikke nødvendige :)

vera_vera 11. december 2015, 00:48

Og uden analyse er der intet at sluge! Så fra en overvægt bliver det endnu værre, og den tidlige nedbrydning af væv vil gøre sin beskidte gerning. Og så er det bestemt ikke 50gr. bliver nødt til at bruge.

Dr. Komarovsky om calciumgluconat

En normal mængde kalcium er nødvendig for barnets krop, så dets knogleskelet udvikler sig normalt, således at tænderne og håret er sunde. På spørgsmålet om, hvorvidt du kan gives til børn for at kompensere lægemidler, herunder calciumgluconat, forældre henvender sig ofte til autoritative børnelæge og tv-vært, forfatter til artikler om børns sundhed Yevgeny Komarovsky.

Om problemet

Kalsiummangel hos børn, ifølge Evgeny Komarovsky, opstår normalt som følge af, at tarmens absorptionsprocesser i tarmene forstyrres, og det er heller ikke tilstrækkeligt forsynet med mad. Hvis forældre bliver bedt om at fodre deres børn for at få nok calcium, svarer 99% af moms og dads, at de er mælk og mejeriprodukter. Dette er en misforståelse, siger Yevgeny Komarovsky. Hvis et barn er allergisk overfor ko protein, som i sig selv ikke er så sjældent, så er det helt muligt at undvære mælk. Det ønskede stof findes meget i grøntsager, urter, fisk.

Manglen bliver mere udtalt på grund af manglen på D-vitamin. Også denne tilstand er karakteristisk for børn med nogle sygdomme i skjoldbruskkirtlen.

Måder at håndtere problemet meget, siger Komarovsky. Det er nødvendigt at mætte diæt med fødevarer med rigdom af calcium, tilbringer mere tid i solen for at eliminere vitamin A-mangel.

Derudover kan du tage "Calcium Gluconate", den gode gamle, tidstestede og generationsmedicin.

Om stoffet

Calciumgluconat er et pulver, der er meget opløseligt i vand. I det er næsten 9% calcium. Du kan tage det selv for børn op til et år. Der er mange måder, der starter fra indtagelse og slutter med intravenøse injektioner.

Lægemidlet anbefales til osteoporose, rickets, med langvarig brug af diuretika og anti-epileptiske lægemidler, til problemer med bloddannelse og en række allergiske reaktioner - fra urticaria til atopisk dermatitis og angioødem. Lægemidlet kan også ordineres for nogle leverpatologier, herunder giftige læsioner.

Fabrikanter indikerer også, at stoffet er nyttigt for børn under intensiv vækst, for på dette tidspunkt er calcium altid lidt mangelfuldt.

Komarovsky om stoffet

Calciumgluconat, ifølge Evgeny Komarovsky, er for nylig blevet helt uberettiget kritiseret. Der er meninger om, at børns organisme praktisk taget ikke assimilerer det, og derfor er der intet punkt i at drikke det. Dette er en vildfarelse, siger lægen.

Det er et af de mest berømte stoffer i verden, og dets læger sætter pris på det for dets evne til at blive absorberet godt i tarmene.

Lægemidlet kan anvendes som nødhjælp i tilfælde af kramper i nærvær af calciummangel, og det skal indgives intravenøst. I alle andre tilfælde kan du gøre med intern modtagelse, det vil sige at give barnet mad.

Producenter sørgede for, at børnene var glade for at tage værktøjet. Og nu kan du købe piller med smagen af ​​frugt og kakao. Dr. Komarovsky advarer mod intramuskulær administration af lægemidlet til børn. Denne metode er kun relevant for voksne!

Det er svært at sige præcis, hvor myten om ubrugeligheden af ​​calciumgluconat stammede fra. Mest sandsynligt, Komarovsky er sikker på, sagen er i den forkerte dosering af medicinen. Voksne drikker det er ikke for bekvemt, for at indsamle den daglige dosis skal du drikke 60 tabletter!

Børn anbefales flere "rimelige" mængder af stoffet:

  • op til 1 år - 3 tabletter på 500 mg;
  • fra 1 år til 4 år - seks tabletter af samme dosis;
  • fra 5 til 9 år - fra 6 til 12 tabletter;
  • efter 10 år, gennemsnitligt 18 tabletter om dagen.

Komarovsky anbefaler at dividere den daglige dosis i 4 doser og give lægemidlet en halv time før måltider eller en og en halv time efter måltider.

Producenter indikerer forstoppelse, irritation af mave-tarmkanalen, arytmi, som bivirkninger, men Komarovsky hævder, at i praksis er bivirkninger under administration sjældne. Børn tolererer normalt det godt.

Som et godt råd anbefaler Komarovsky at drikke stoffet kun i de angivne doser, når barnets calciummangel bekræftes ved laboratorieblodprøver. I alle andre tilfælde (til profylakse og "bare i tilfælde") kan du give barnet 1 tablet tre gange om dagen, ifølge et meget velkendt og forståeligt mønster for de fleste forældre.

Du kan slet ikke give stoffet, men fodrer bare barnet med de rigtige produkter.

Under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at ordinere lægemidler til børn uafhængigt, selv ved første øjekast uskadelig som calciumgluconat. Prescribe er en læge virksomhed. Stol på dine læger!

Calcium baby

Calcium baby

Indsendt af Yarinka på lør 1 okt 2011 - 7:13 pm

Re: Calcium baby

Indsendt af lørdag den 1 okt 2011 - 22:29

Re: Calcium baby

Forfatter gæst på søn 2 okt 2011 - 10:26

Re: Calcium baby

Indsendt af løven den søndag 2 oktober 2011 - 13:00

Lion jeg undrer mig :)

Orenburg, Steppe
Beskeder: 359
Alder: 30
Virkelige navn: Anya
Kids :: Søn

Re: Calcium baby

Indsendt af Yarinka på søndag 2 oktober 2011 - 2:02 pm

Re: Calcium baby

Forfatter Gæst på søn 2 okt 2011 - 20:19

Læger tænker også på noget som dette, men efter at have læst Komarovsky (og han har meget detaljerede oplysninger om gluconat, google det), og ser resultatet, stoppede jeg kun på den. Lægen, da jeg beskrev hans handling, var enig med mig, da han hjælper os. Nu tror jeg, at indførelse af andre dyrere stoffer er et marketinggreb.

Første gang jeg blev konfronteret med en mangel på calcium i 10 måneder. Sønnen holdt næsten op med at sove, kastede og vendte sig, sad i krybbe, bit i benene. Jeg var selv sund, lægen sagde ikke noget forståeligt. Hun fandt Komarovsky, læst, begyndte at give 3 tabletter om dagen. Parallelt blev hun overdraget til Sulkovich - der var ikke en enkelt + (skal være 3, hvis jeg ikke forveksler). På 3. dag var barnet mærkbart bedre, inden for 2-3 uger var hans tænder sprunget op (som var klatret omkring 2 måneder før). Efter et par måneder begyndte symptomerne at genopstå, hun fortalte lægen, drak multitabs, hjalp ikke, hun solgte gluconat selv - det hjalp igen med det samme. Den tredje gang jeg savnede øjeblikket igen (det var 2 år). Lægen foreskrev Calcid fra mikroben. Det hjalp ikke (bankerne spiste gulvet), vendte tilbage til gluconatet igen.
Nu venter jeg ikke, en gang i 3-4 måneder drikker vi et kursus på 2-3 tabletter om dagen, knust i pulver og fortyndet med citronsaft (google, som gluconat bliver til citrat (på grund af syre) og absorberes bedre). Kurset er ikke mere end en måned, jeg giver normalt 3 uger.
Kendskab til råd gav 1 tablet hvert år til profylakse (uden aftale) - alle børn sov lettere.
Beslut dig selv))).

Re: Calcium baby

Forfatteren er et stykke is på søndag 2 oktober 2011 - 22:21

Re: Calcium baby

Indsendt af Bliss on Sun 2 oktober 2011 - 22:25

Re: Calcium baby

Forfatterens is på Solen den 2. oktober 2011 - 10.30

Re: Calcium baby

Indsendt af Yarinka den Mon 3 oktober 2011 - 0:21

natalika skriver: Læger tænker også på det som sådan, men efter at have læst Komarovsky (og han har alle skrevet detaljeret om gluconat, google det), og ser resultatet, stoppede jeg kun på den. Lægen, da jeg beskrev hans handling, var enig med mig, da han hjælper os. Nu tror jeg, at indførelse af andre dyrere stoffer er et marketinggreb.

Første gang jeg blev konfronteret med en mangel på calcium i 10 måneder. Sønnen holdt næsten op med at sove, kastede og vendte sig, sad i krybbe, bit i benene. Jeg var selv sund, lægen sagde ikke noget forståeligt. Hun fandt Komarovsky, læst, begyndte at give 3 tabletter om dagen. Parallelt blev hun overdraget til Sulkovich - der var ikke en enkelt + (skal være 3, hvis jeg ikke forveksler). På 3. dag var barnet mærkbart bedre, inden for 2-3 uger var hans tænder sprunget op (som var klatret omkring 2 måneder før). Efter et par måneder begyndte symptomerne at genopstå, hun fortalte lægen, drak multitabs, hjalp ikke, hun solgte gluconat selv - det hjalp igen med det samme. Den tredje gang jeg savnede øjeblikket igen (det var 2 år). Lægen foreskrev Calcid fra mikroben. Det hjalp ikke (bankerne spiste gulvet), vendte tilbage til gluconatet igen.
Nu venter jeg ikke, en gang i 3-4 måneder drikker vi et kursus på 2-3 tabletter om dagen, knust i pulver og fortyndet med citronsaft (google, som gluconat bliver til citrat (på grund af syre) og absorberes bedre). Kurset er ikke mere end en måned, jeg giver normalt 3 uger.
Kendskab til råd gav 1 tablet hvert år til profylakse (uden aftale) - alle børn sov lettere.
Beslut dig selv))).

Hvordan man giver calciumgluconat til børn: tips og forholdsregler

Calcium er nødvendigt for barnet til en passende dannelse af skeletet, udviklingen af ​​muskler, det harmoniske arbejde i alle organer og systemer. Hvis kosten er dårlig i calcium eller dette element absorberes dårligt af en eller anden grund, kan farlig hypokalcæmi udvikle sig. Med en mangel på calcium lægger lægen op barnet et lægemiddel til apotek. Den mest populære er calciumgluconat. Det styrker ikke kun knogler og tænder. Calciumgluconat er ordineret til børn med allergiske sygdomme, nogle dermatoser mv.

Kalsiumets rolle i kroppen og dens fordele

Calcium er en makrocell i menneskekroppen. Dens samlede mængde i forskellige væv er omkring et og et halvt kilo. Størstedelen af ​​calcium ophobes i knoglerne. Ca. 2000 proteiner og enzymer kan ikke syntetiseres uden calcium og være aktive.

  • regulerer vaskulær tone, passage af nerveimpulser til musklerne (herunder hjertet);
  • sikrer glat funktion af cellerne i immunsystemet
  • vigtigt for nyrefunktionen
  • nødvendige til reproduktive system;
  • regulerer dannelsen af ​​dentalt dentin og emalje.

Kalsiummangel er manifesteret af skørt hår og negle, dårlig hudtilstand. For at udfylde manglen på dette makroelement, ordinerer lægerne apoteksformularer. Det mest populære stof til børn er calciumgluconat, som gives til babyer, når det er nødvendigt fra 6 måneders alder.

Calciumgluconat til børn: generelle karakteristika

Calciumgluconat er en hyppigt ordineret behandling for calciummangel. Dette er et salt af gluconsyre, hvor calcium er ca. 9%. Når det indtages, absorberes stoffet i tyndtarmen, hvorfra det transporteres med blod til væv, der har brug for calcium. Ufordøjede rester af lægemidlet udskilles i urinen.

Calciumgluconat-frigivelsesformer:

Calciumgluconat i form af ampuller er normalt beregnet til intravenøs administration i en hospitalsindstilling. Lægemidlet i tabletter anbefales fra 3 år, når barnet er i stand til at tygge dem. Flere unge børn skal male det.

Fordelene og ulemperne ved lægemidlet

En af de vigtige fordele ved anvendelsen af ​​calciumgluconat er brugen af ​​brugen. Instruktioner for brug af lægemidlet indikerer, at calciumgluconat er nyttigt til:

  • neurologiske lidelser;
  • leverproblemer, allergier
  • dermatose, dysplasi;
  • hyppige knoglebrud osv.

En væsentlig ulempe ved dette lægemiddel er det lave indhold af det aktive stof, og derfor må man tage flere tabletter ad gangen. Dette gør det vanskeligt at bruge af små børn.

Indikationer til brug i pædiatri

Børn, der modtager modermælk eller specielle blandinger, lider normalt ikke af calciummangel. Mangel på dette stof hos børn op til et år kan forekomme, når det ikke absorberes, eller når vitamin D er mangelfuld. Calciumgluconat er ordineret til spædbørn med diagnosticeret muskelsvaghed, lidelser i skjoldbruskkirtlen, nyrer og lever. Indikationer for brug bestemt af lægen.

Calciumgluconat er ikke ordineret til børn med forkølelse, ligesom med ARVI. Moderne kliniske undersøgelser viser ikke nogen virkning af lægemidlet i løbet af disse sygdomme. Calciumgluconat er inaktivt, når der er forkølelse.

Instruktionerne for calciumgluconat indikerer dets mulige anvendelse i kombination med andre lægemidler til atopisk dermatitis. Dette skyldes calciumens evne til at lette kløften lidt og fremskynde genoprettelsen af ​​hudens integritet. For urticaria og allergier har børn tendens til at ridse deres kløende hud. Dette øger betændelsen, sænker helbredelsen. Derfor er calciumgluconat til allergier ofte inkluderet i kompleks terapi.

Hvilken form for frigivelse at vælge for barnet og hvordan man giver stoffet

Nyfødte ordinerer normalt ikke calciumgluconat. Hvis det absolut er nødvendigt, indgives et calciumtilskud intravenøst. Hvis elementet anbefales til spædbørn, er det tilrådeligt at give ham en sirup indeholdende calcium.

Hvordan man giver et barn calciumgluconat:

  • piller i overensstemmelse med den foreskrevne daglige dosis opdelt i flere doser;
  • For babyer er det godt at male stoffet i pulver, og bland det derefter sammen med mad eller giv det til at drikke med mælkeformel;
  • børn ældre får tuggetabletter, med medicin skal du drikke rigeligt rent vand;
  • lægemidlet er taget før måltiderne.

Calciumgluconat intramuskulært er ikke ordineret i dag. I dette tilfælde er eksperter enige om at stoffet absorberes fra muskelvævet er meget værre end når det kommer ind i tarmene.

Calciumgluconatmængde anbefales til børn

Dosis calciumgluconat pr. Dag til babyer op til et år bør ikke overstige et halvt gram (1 tablet). Børn fra et år kan få 2 tabletter om dagen. En mere præcis mængde og tilstand, hvor barnet skal tage medicinen, bestemmes af lægen.

Hvor meget calcium gluconat gives til børn om dagen:

Hvordan man giver calcium gluconat til et barn Komarovsky

Stop med at købe nye bygninger! Dette er farligt.

Næsten umiddelbart efter det sidste valg blev det meddelt, at en stor udvikler, MORTON, blev købt af sin konkurrent, en af ​​ejerne af PIK. Jeg modtog den første besked om dette omkring en uge tidligere og troede ikke det, jeg troede det var et banalt "kaste". Oplysninger kunne ikke verificeres, så jeg stemte ikke. Et lignende resultat af arbejdet med "MORTON" Jeg fortalte for et år siden på mine seminarer om sikkerheden ved fast ejendomstransaktioner og i maj kortfattet rekord. Sandt ikke.

Nyttige tips til en god hvile og lyd baby søvn

For små børn er den rette hvile meget vigtig, fordi de vokser, udvikler og bruger meget energi på kendskabet til verden omkring dem. Selv når det forekommer os, at barnet bare snegler fredeligt i krybben, tolker han de modtagne oplysninger om dagen, forstærker nye færdigheder og trækker de første konklusioner. Sund søvn hjælper barnet med at genoprette energi, og bidrager også til dannelse af immunitet og udvikling af hukommelse og opmærksomhed. Heldigvis for at barnet sover godt, er det nok at observere et par stykker.

Vi redder børn fra snoet. Hurtig måde.

Vi redder børn fra snoet. Hurtig måde. Moms notat! Piger og drenge, der har børn. Jeg fortæller miraklets måde at straks rive børnene af snot og ikke kun. Kontrolleret på mig selv, så jeg kan anbefale med en klar samvittighed. Fra de første minutter af en forkølelse, så snart vi opdagede, at barnet var forkølet: 1. Vi tager en normal farmaceutisk saltvand og drypper en halv pipette i hver næsebor hver halve time. (For at være ærlig, gjorde jeg noget hver time, jævla sklerose)))))) 2. En gang i.

Hvorfor og hvornår skal man tage calciumtilskud til børn?

Har du brug for vitaminkomplekser og calciumpræparater til dit barns helbred? Hvorfor og hvornår skal de bruges? Tips til forældre.

Amning baby.

Det er klart, at en nyfødt baby har brug for amning. Dette er fysiologien. Jeg vil ikke tale om kunstig fodring. det vil føre væk fra hovedideen, og det handler ikke om det. En baby har brug for modermælk. Lille. Men over tid er det nødvendigt at afvænne barnet fra amning. når dette aldrig er en nyfødt baby, men en meget stor en. Når de siger til mig, siger de, barnet bestemmer, hvornår det er tid. Jeg mener at kaste suge bryster, jeg husker episoden af.

Barnet skal undervises, uddannet - så vil han ikke tale højt om uanstændigt. Sig ikke de samme børn i 4-5 år, om hvordan de pudder og tørrede røven :)

I løbet af et halvt år er det allerede muligt at undervise et barn, at moderen kun giver brystet på bestemte steder (kun hjemme, for eksempel). Så vil barnet ikke bede om et bryst på en fest, han vil bede sin mor om at gå hjem.

Jeg selv fodrede den ældste op til to kroner, og den lille ene - op til tre nøjagtigt. Ekskommunikeret på eget initiativ. Men på tidspunktet for afslutningen af ​​fodringen forblev kun morgenmagasiner (på grund af at jeg kan lide at sove om morgenen og ikke at lave grød). Begge sønner var let enige om - der var ingen luner. Også med brystet var der ingen problemer - lidt hældt og blev derefter blæst væk.

Faraos slange.

"Faraos slange" - et fantastisk eksperiment. Fra de små tabletter af calciumgluconat lukker store grå slanger. Hvad er hemmeligheden? Calciumgluconat bliver til kulstof, calciumoxid, kuldioxid og vand, når det opvarmes. Det er takket være kuldioxid "slange" har en porøs struktur og stor størrelse.

Hvorfor er morgenmad så vigtigt for børn?

Siden barndommen kender vi sandheden af ​​ordet, at morgenmaden er det vigtigste måltid af mad til både voksne og børn. Hos børn i en nats søvn bruger kroppen en stor mængde energi, og der skal tages omsorg for at genoprette det og fylde forsyninger til den kommende dag. Forskere ved Harvard University som følge af forskning har fundet ud af, at børn, der har en god morgenmad, opnår fremragende resultater i skolen og vokser hurtigere end deres jævnaldrende, som undervurderer morgenmad. En sådan.

Kalsium til børns tænder - hvordan man undgår tandforfald

Sunde tænder i barndommen - et smukt smil i fremtiden!

Calcium for skønhed og sundhed. Fællesskab livsstil på 7ya.ru

Calcium er en af ​​de vigtige mineraler, der skal indtages dagligt. Calcium, hvis mængde i en voksens krop varierer fra 1 til 2,2 kg, danner det menneskelige skelet, påvirker blodkoagulationsprocesserne og normaliserer stofskiftet. Dette mineral er nødvendigt for, at alle systemer i vores krop fungerer korrekt, for sundhed og skønhed af hår, negle, tænder og opretholdelse af normal immunitet. Dagligt behov for en sund person i calcium.

Et interessant kursus om at rejse til smagsverdenen for børn.

Jeg vil gerne dele mine indtryk om et interessant kursus, som jeg besøgte i går. Kurset blev kaldt "Adventure i smagens verden". Det er beregnet til mumier, der stadig venter på babyer og for dem, hvis babyer ikke er mere end et år gammel. I begyndelsen var et øjeblik af teori, og derefter madlavning og testning. Efter nogle retter ville jeg blive en baby, så jeg blev fodret med godbidder fra en ske. Der var tre kategorier i menuen: 4 måneder, 5-6 måneder og over 6. Hver mamma lavede en skål. Jeg er meget glad for det! Mange interessante ting.

Hvordan laver jeg en baby fra amning? (Cont.)

Måder at afvænne en baby fra brystet Det er meget sjældent, at en baby nægter at amme alene og er helt smertefrit. For de fleste mødre er spørgsmålet om, hvordan man skal spå et barn meget, meget relevant. I mange år har kvinder forsøgt en række forskellige måder at afvænne et barn fra brystet. Nogle af dem er meget effektive, andre giver ikke noget resultat, og stadig andre åbner åbenlyst barnets psyke. En ung mor kan blive forvirret mens han står.

Indførelse af supplerende fødevarer i 6 måneder: hvor skal man starte? lokke

. måltider skal være homogene (højslibning) for fuld absorption af næringsstoffer; Når barnet vokser, skal konsistensens opbygning gradvist skifte fra flydende og homogen til mere tæt og fast; For de første supplerende fødevarer vælges vegetabilske puréer eller poretter fremstillet af kun en type mad (monokomponent); portioner og fødevaresammensætning skal overholde de anbefalede mængder for børn i denne alder; Det er nødvendigt at tilbyde en ny skål gentagne gange, nogle gange op til 10-12 gange i tilfælde af vedvarende afvisning af barnet - at skifte til en anden type supplerende mad (f.eks. En anden type grøntsager); Det er tilrådeligt at holde en "dagbog", som giver dig mulighed for at spore forbindelsen mellem en allergisk reaktion og et bestemt produkt. Tidlig introduktion af supplerende fødevarer bidrager.

Seks fjedre af spædbørn. Nyfødte baby

. Faktisk. Størrelsen af ​​foråret og graden af ​​dens overgroede angiver ikke direkte tilstedeværelsen af ​​rickets. Denne sygdom har andre meget lyse symptomer: søvnforstyrrelse, irritabilitet, dårlig appetit, sved og kløe. En nøjagtig diagnose kan foretages efter en biokemisk blodprøve. Frygt # 5. Foråret er meget lille, og lægen foreskrev D-vitamin og calciumgluconat. Dette accelererer også væksten af ​​fontanel? Faktisk. Vitamin D "er ansvarlig" for regulering af calcium og fosfor i kroppen, bidrager til korrekt dannelse af knoglevæv og tænder. Ved overholdelse af en dosering og modtagelsesplanen øges hastigheden af ​​overgroning af fontanel ikke. Frygt nummer 6. Efter fødslen er foråret ikke kun lukket, men blev e.

Dårlig vægtforøgelse i barnet. Ernæring af børn op til et år

. Slagning i vægt, når massemæssige underskud måles i kg (hypotrofi i 2. eller 3. grad), anses allerede for alvorlig og kræver obligatorisk medicinsk høring og behandling. Der er tre grupper af grunde til dårlig vægtforøgelse. Den første gruppe af grunde: utilstrækkelig, ubalanceret ernæring. Børn, der ammer, kan simpelthen mangle modermælk. Derefter bliver babyen svagere, er rastløs, næsten altid sulten og holder ikke et minimumsinterval mellem foderstoffer (2,5 timer). Hvis der er mistanke om, at modermælk ikke er nok, skal moderen udføre en kontrolvægt, som vil hjælpe med at bestemme mængden af ​​blandingen til tilskud. Med den identificerede mangel på modermælk gradvist cc.

Hvorfor er barnet svagt? Sygdomme hos børn under et år

I modsætning til akut diarré, som er smitsom, er sygdomme på lang sigt oftest forbundet med ikke-infektiøse faktorer - fødeintolerance og intestinalabsorption.

Og så saltet? Nephropati i et barn. Nyresygdom.

Nyresygdomme hos et barn - årsager og behandling
. Men ved at huske skolens organiske kemi, ved vi, at oxalater kun er opløselige i et svagt alkalisk og neutralt miljø, når urinen skiftes til den sure side, falder deres opløselighed, og de falder som krystaller. I betragtning af typen af ​​mad og urinreaktionen hos børn - er det ikke ualmindeligt. Kalsiumoxalatkrystaller er hvide i farve, svært at røre ved, og oftere end andre salte beskadiger urinvejen, som ledsages af udseendet af røde blodlegemer i urinen og smertefulde fornemmelser. Krystallerne beskadiger det delikate væv af babyens nyre, og fragmenter af nervecellemembraner (membranfosfolipider) kan forekomme i urinen. I udviklingen af ​​oxalatnefropati spiller en vigtig rolle også den mangel på B-vitaminer, der er involveret.
. En test udføres ifølge Zimnitsky, som giver en ide om nyrernes koncentrationsevne, og der opnås en ultralyd af nyrerne og blæren. Hvis det er nødvendigt, kan lægen ordinere og røntgenundersøgelse ved brug af kontrastmidler. Nogle gange spørger lægen forældre om at overvåge urinets pH derhjemme med specielle teststrimler og registrere resultaterne. Disse data giver mulighed for at korrigere diæt og dosering af stoffer. Klinisk observation udføres inden barnet overføres til en voksen klinik. Rehabilitering og forebyggelse Under indlæggelsesbehandling ordinerer lægen forskellige former for rehabilitering ved udskrivning, såsom fysioterapi, særlige gymnastik kurser, drikkebehandling og kost. Men den lokale læge vil overvåge genopretningsprocessen. Di forebyggelse

I en sparsom tilstand. Fødevarer til børn efter madforgiftning.

Fødevareforgiftning hos børn. Børne ernæring efter forgiftning
. Ældre børn, samtidig med at de forbedrer deres generelle tilstand sammen med korn, får lov til at introducere grøntsagspuréer, 1/2 æggeblomme og derefter grøntsagssupper og kødkomplementære fødevarer. Ernæring af børn ældre end 1 år er bygget på samme principper, kun en engangs mængde madforøgelser, og de produkter, der er tilladt for denne alder, indgår hurtigere i kosten. Så med hyppig opkastning anbefales det at aflæse i kosten: på den første dag er det ønskeligt, at barnet giver kefir eller andet fermenteret mælkeprodukt i 100-200 ml (afhængigt af alder) hver 3-3,5 timer. Næste dag kan du gå på en diæt, der passer til alderen. Inden for 1-3 uger efter sygdommen anbefales det at følge principperne om mekanisk, kemisk og termisk sparing. Mekanisk schazheniye giver den følgende kulinariske behandling.

Calcium, damer! Kvinders sundhed

Den vigtigste betingelse for at opretholde vores sundhed, ydeevne og aktiv levetid er en regelmæssig tilførsel af kroppen.
. Og jo mere østrogen i kroppen, jo mindre osteoporose truer det. For at knoglerne skal forblive faste, skal der opstå en afbalanceret udskiftning af calcium mellem dem og blodet, hvilket bidrager til den konstante selvfornyelse af knoglevæv. Det er denne kontinuerlige proces med selvhelbredelse af knogler, som østrogen og andre hormoner understøtter. De tvinger calcium til at forblive i knoglerne og forhindrer det i at gå tilbage i blodet. Da niveauet af østrogen i den kvindelige krop falder med alderen, mister knoglerne deres evne til at opbevare calcium. De bliver tyndere og lettere i det omfang de ligner en svamp. Ved du det Koncentrationen af ​​calcium i blodet styres af parathyreoideahormonet. En dråbe i calcium i blodet.

Professor I. Konya om sund ernæring under graviditeten.

. Med en normal kost er det normalt nok. Dette gælder dog for kvinder, der før svangerskabet ikke udstødte sig med strenge kostvaner, ikke sulte og forsøgte at opnå formerne for topmodellen. Ellers er der mangel på mange elementer, herunder calcium. Derefter, kun som foreskrevet af en læge, kan du også tage calcium, for eksempel calciumgluconat. Og jeg vil også gerne forsikre kvinder: For at et barn skal have en forår eller andre ændringer i forbindelse med et overskud af mineralsalte forekommer, kræves calcium kun i gigantiske doser. Så bekymre dig om den ekstra ske med ost eller et glas yoghurt er absolut ikke nødvendigt. Og du kan spise disse produkter til enhver tid under graviditeten, og c.
. Men få af dem er ønskelige for gravide kvinder. Kål, radise, for eksempel som gasdannende produkter, er uønsket. Kan rådgive courgetter, aubergine. Det er bedre at spise ofte og i små portioner for at dæmpe denne sugende følelse i maven. Du kan spise noget surt mælkeprodukt, et stykke klidbrød. Men i intet tilfælde noget "sødt" - så vil hunger vide om sig selv meget hurtigt og endnu mere. Appetit ophidser stærkt æbler - de bliver bedre spist under måltidet, og ikke imellem. Usøtet og svag te reducerer appetitten. Men igen, hvis du virkelig virkelig vil spise slik eller et stykke kage, behøver du ikke at benægte dig selv dette. Og jo mere, man bør ikke gøre det, det er bittert at fortryde, hvad der skete og prøve den næste.

'' Support '' for to. Vitaminpræparater til ammende mødre

Hvilke vitaminer der skal tages, når man ammer

Hvad lægen bestilte. Vi giver medicin til barnet.

Hvilke regler skal overholdes ved behandling af spædbørn.